Όραμα + Δράση: Και οι 33 δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου μας γνώριζαν ότι η δια περιφοράς συνεδρίαση – ευτελισμός του δημοτικού συμβουλίου της 21ης Αυγούστου ήταν παράνομη και καταχρηστική

Όραμα + Δράση: Και οι 33 δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου μας γνώριζαν ότι η δια περιφοράς συνεδρίαση – ευτελισμός του δημοτικού συμβουλίου της 21ης Αυγούστου ήταν παράνομη και καταχρηστική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Και οι 33 δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου μας γνώριζαν ότι η δια περιφοράς συνεδρίαση – ευτελισμός του δημοτικού συμβουλίου της 21ης Αυγούστου ήταν παράνομη και καταχρηστική.

Κυρίως το γνώριζε ο κύριος Νικηταράς και οι 16 δημοτικοί σύμβουλοι που πήραν μέρος σε μια συνεδρίαση παρωδία με ηλεκτρονικά Ναι.

Το γνώριζαν, καθώς στις 25 Αυγούστου η επικεφαλής μας Ρούφα Ιωάννα με επιστολή της στους 33 δημοτικούς συμβούλους του δήμου Κω, επικαλούμενη το σύνολο της νομοθεσίας, καταδείκνυε ως παράνομη και καταχρηστική την συνεδρίαση της 21ης Αυγούστου.

Καμία απάντηση δεν εδόθη από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου… Καμιά αντίδραση για την παράνομη σύγκλιση, για τις παράνομες αποφάσεις… Δεν βαριέσαι, δεν ήταν και η μοναδική παράνομη συνεδρίαση όπως μπορούμε να αποδείξουμε…

Στις 07.09.2020 και επειδή τα πράγματα στο δήμο της Κω έχουν πλέον εξοκείλει, θέσαμε υπόψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης -δίκην προσφυγής – όλα τα στοιχεία κατά της σύγκλησης και διεξαγωγής της 25ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κω και κατά του συνόλου των αποφάσεων που ελήφθησαν σε αυτήν ως μη γενόμενες.

Στην επιστολή της η Ιωάννα δήλωνε ότι με αλχημείες στην Ελληνική Δημοκρατία δεν γίνονται συνεδριάσεις και δεν μπορεί να αποφασίζονται παρανόμως υποθέσεις του δήμου και κυρίως υποθέσεις ιδιωτών.

Αποδείκνυε ότι τα ηλεκτρονικά Ναι ή Όχι έπρεπε να είναι 22 και σε καμία περίπτωση 16!

Αποδείκνυε την παράνομη σύγκλιση και την παράνομη σύνθεση – απαρτία!

Στις 16/10 με την υπ αριθ. πρωτ 47631 απόφασή του ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επικαλούμενος την νομοθεσία και τα τεκταινόμενα που θέσαμε, ακυρώνει το σύνολο των αριθμ. πρωτ. 197/2020 έως 219/2020 αποφάσεων που ελήφθησαν στην 25η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κω της 21ης Αυγούστου.

Επισυνάπτουμε την εν λόγω απόφαση, ως απόδειξη, απέναντι στην αυθαιρεσία, την παράνομη λειτουργία και την αντιδημοκρατική συμπεριφορά αυτής της δημοτικής αρχής που φοβάται ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό.

Τα πολιτικά επιχειρήματα εξαντλήθηκαν. Θα επανέλθουμε. Πάντα με στοιχεία. Γιατί ο πιο σύντομος δρόμος είναι ο δρόμος της Αλήθειας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ADVERTORIALS