ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σειρά σημαντικών επαφών, μετά τις συναντήσεις του με τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Παιδείας, για θέματα ιδιαίτερης σημασίας,που αφορούν στην ανάπτυξη και προοπτική της Κω, είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.
Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας συζήτησε τη δυνατότητα να εισαχθεί ως θέμα στο Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων & Αμφισβητήσεων (ΚΕ.ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) η έγκριση της μελέτης για τη Βιοτεχνική ζώνη και εν συνεχεία να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο που είναι η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος.
Παράλληλα, σε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιο Μπακογιάννη, ο Δήμαρχος Κω συζήτησε θέματα ενδιαφέροντος του Δήμου που αφορούν κυρίως σε αστικές αναπλάσεις και χώρους στάθμευσης.
Γραφείο Τύπου
Με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού αναφέρεται στην επισκευή των πεζοδρομίων έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης» και ευχαριστεί τις υπηρεσίες και τους εργαζομένους του Δήμου Κω
Συνελήφθη χθες 8 Οκτωβρίου το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών, και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κω
Τρεις υποτροφίες στη μνήμη του Κώου Διδάκτορα του Τμήματος επέδωσαν τα παιδιά του στην τελετή καθομολόγησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» στις 30 Σεπτεμβρίου
Το Λύκειο Ελληνίδων Κω αποδέχθηκε την πρόταση της δημοτικής αρχής να αναλάβει το κτίριο της εποχής της Ιταλοκρατίας, που αποκτά πλέον πολιτιστική χρήση, ενώ θα ακολουθήσει εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο.