Στην Κάλυμνο συνόδευσε, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ.Βορίδη, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς

Στην Κάλυμνο συνόδευσε, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ.Βορίδη, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Κάλυμνο συνόδευσε, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ.Βορίδη , ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς.

 

Το νησί της Καλύμνου επισκέφτηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, συνοδεία του βουλευτή Ιωάννη Παππά όπου είχε σύσκεψη στο Επαρχείο Καλύμνου με τις αρχές, τους φορείς και συλλόγους.

Στη σύσκεψη παρουσία του Έπαρχου Καλύμνου-Λέρου-Αστυπάλαιας κ. Μάνο Μουσελή και του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονα Ζανεττίδη συμμετείχαν επιπλέον ο Δήμαρχος κ. Διακομιχάλης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Γιώργος Μαύρος της παράταξης “Η Κάλυμνος αλλάζει”, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Κάλυμνος-Ενότητα-Αναγέννηση” κ. Ιωάννης Μαστροκούκος, οι σύλλογοι Παράκτιας Αλιείας, Αλιείας Μεγάλων Πελαγίσιων Ψαριών, Μελισσοκόμων, Εκπρόσωποι των αγροτών και κτηνοτρόφων καθώς επίσης η εκπρόσωπος του Τ.Τ.Ε κ. Ευαγγελία Μπιλλήρη .

Έπειτα μετέβησαν στο Δημαρχείο Καλύμνου σε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Διακομιχάλη. Ενώ συναντήθηκαν και με τους νέους της ΟΝΝΕΔ Καλύμνου Γ. Σκάρο και Π. Γκινή.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Κάλυμνο, συνομίλησαν με κατοίκους για τα προβλήματα του νησιού και οι νησιώτες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις ενέργειες του υπουργείου και της κυβέρνησης.