Σε μια ημέρα, σαν σήμερα, που έχει καθιερωθεί να αποτιμούμε την πορεία του νησιού μας και του ελληνικού τουρισμού στο σύνολό του, είναι σημαντικό και ελπιδοφόρο να σχεδιάζουμε για το μέλλον.
Όπως έχω πει εξαρχής, σε ένα κοινωνικό συμβόλαιο που μας αφορά όλους.
Το γεγονός ότι η Κως δείχνει σημαντικές αντοχές, παρά τα πλήγματα, μας κάνει αισιόδοξους.
Παρόλα αυτά, με καθημερινή σκληρή δουλειά, δίχως τον παραμικρό εφησυχασμό, μαζί με τους συνδημότες μας, βελτιώνουμε την εικόνα του νησιού μας.
Είμαι σίγουρος ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Της συνεργασίας και της ενότητας.
Μέσα από την επιτυχημένη διαδικτυακή καμπάνια “RefreshyourstoryinKos” και την ανάλογη καμπάνια τον Απρίλιο για την Ιπποκρατική Κω, για την στήριξη των γιατρών και των υγειονομικών που δίνουν τη μάχη με τον κορονοϊό, αναδείξαμε την ταυτότητα και τον χαρακτήρα του νησιού μας.
Δεν είναι τυχαίο ότι το θέμα της εφετινής Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού είναι «Τουρισμός και αγροτική ανάπτυξη».
Ο Δήμος Κω θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση.
Γραφείο Τύπου
ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:20:30
Από τις 06:00 έως τις 08:00!
Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.
Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).