Χ. Κόκκινος: Τα πολλά "λόπια" και η" γαστρονομία "αύξησαν τη λασπολογία και το παραλήρημα του κ.Ζαννετίδη και της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου

Χ. Κόκκινος: Τα  πολλά "λόπια" και η" γαστρονομία "αύξησαν τη λασπολογία και το παραλήρημα του κ.Ζαννετίδη και της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ "

"Τα  πολλά "λόπια" και η" γαστρονομία "αύξησαν τη λασπολογία και το παραλήρημα   του κ.Ζαννετιδη και της Περιφερειακης Αρχής Νοτίου Αιγαίου"

Για πολλοστή φορά ο κ.Χατζημαρκος  και τα πρόθυμα έμμισθα  στελέχη της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου  εκτίθενται. Τους απάντησαμε τεκμηριωμένα και  ζήτησαμε συγκεκριμένες τοποθετήσεις σε ερωτήματα και αντί αυτού.....κατά την προσφιλή παραπλανητική τακτική τους...επιστράτευσαν έμμισθο "λιβανιστήρι" ( άτομο που με βάση τη μεγάλη επιστημονική κατάρτιση του -απόφοιτος  λυκείου-είχε θαυμαστή εξέλιξη).....να μιλήσει  προσβλητικά    και ανερμάτιστα  αντί αυτών που πρέπει!!!
  
Είναι εύκολα αντιληπτό ότι είναι σε αδιέξοδο,διέπονται από πολιτικη "μουγγαμαρα" και πως 
 προσπαθούν  ανεπιτυχώς να  παραπλανήσουν την κοινωνία μας. Σίγουρα όμως  κερδίζουν    το βραβείο λαϊκισμού και λασπολογίας!  
Ας απαντήσουν συγκεκριμένα και να δώσουν γραπτά τα στοιχεία που ζητάμε και ας μην μιλάνε γενικολογα, με εμπάθεια   και ειρωνικά .
  Όσο και να ενοχλούνται  στην ηγεσία  της Π.Ν.Α. να γνωρίζουν ότι: υπάρχουν και οι άνθρωποι που δεν ταυτίζονται με την παρακμή όπως αυτοί ,τιμούν τη λαϊκή εντολή  και δεν λυγίζουν σε σκευωρίες και τους τόνους  λάσπης που ρίχνετε  εναντιον τους.Θα ασκήσουν το θεσμικό τους ρολο όσο και να τους εμποδίζουν.

ΥΓ.Τα πολλά "λόπια" και η" γαστρονομία " φαίνεται ότι λειτουργούν αυξητικα  στο παραλήρημα του πάντα "πρόθυμου"  κ.Ζαννετιδη, έμμισθου συνεργάτη 
 του κ.Χατζημαρκου....

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου/επικεφαλής του Συνδυασμού "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου"- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.

ADVERTORIALS