Η απάντηση του Φ. Ζαννετίδη προς τον Χ. Κόκκινο: Η παραγωγή λάσπης και σανού συνεχίζεται ακάθεκτα

Η απάντηση του Φ. Ζαννετίδη προς τον Χ. Κόκκινο: Η παραγωγή λάσπης και σανού συνεχίζεται ακάθεκτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η παραγωγή λάσπης και σανού συνεχίζεται ακάθεκτα

Ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Φιλήμονας Ζαννετίδης απαντά στον Χαράλαμπο Κόκκινο για όσα αναφέρει στην ανακοίνωση, που εξέδωσε. Το κείμενο της απάντησης είναι το εξής:

«Αντιλαμβάνομαι την δύσκολη θέση του Χαράλαμπου Κόκκινου, που έχει πρωτόδικα καταδικασθεί για εξακολουθητική απάτη, καθώς   η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου των αιρετών οργάνων της αυτοδιοίκησης για παραγραφή του αδικήματος λόγω παρέλευσης της πενταετίας, είναι εν δυνάμει αιώνια πολιτική καταδίκη. Το θετικό γι αυτόν θα ήταν να εξεταζόταν η υπόθεση του επί της ουσίας και να υπήρχε απαλλακτική απόφαση. Εξακολουθεί, όμως, να εμφανίζει μία απόφαση όπως τον συμφέρει χωρίς ακόμα, όπως ο ίδιος λέει, να έχει υπογραφεί.

Εγώ δεν γνωρίζω αν ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος παραπέμφθηκε σε δίκη για παράβαση καθήκοντος Χαράλαμπε, εσύ πως το γνωρίζεις; Το να παραπεμφθεί κάποιος σε δίκη είναι εκ προοιμίου καταδίκη; Μόνο για σένα ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας που συχνά-πυκνά επικαλείσαι;

Ερωτάς αν υπάρχουν στελέχη της ΠΝΑΙ που εμπλέκονται σε θαλασσοδάνεια. Δεν μας τα κατονομάζεις να μάθουμε και εμείς κι όλος ο κόσμος; Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με την λειτουργία της Περιφέρειας; Συνεχίζεις, όμως, να ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα και την παραγωγή φθηνού σανού, νομίζοντας πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.

Όσο για τα στοιχεία που συνεχώς και μανιωδώς ζητάς υπάρχει η ΔΙΑΥΓΕΙΑ και μπορείς εκεί να τα βρεις και να τα αξιοποιήσεις όπως νομίζεις. Είναι όλα σε κοινή θέα. Κάποιος, όπως εσύ, με τις ικανότητες που διαθέτεις μπορείς πολύ γρήγορα να τα έχεις στη διάθεση σου. Αλλά δεν το κάνεις γιατί σου αρέσει να παράγεις σανό και να τον σερβίρεις λέγοντας ότι ζητάς στοιχεία και η περιφερειακή αρχή δεν σου τα δίνει γιατί έχει να φοβάται.

Αν έχεις να καταγγείλεις κάτι, στο έχω ξαναπεί, κατήγγειλε το. Τον δρόμο τον γνωρίζεις πολύ καλά, αφού πρόσφατα τον έχεις διαβεί με την καταγγελία για τα LED…

ΥΓ. Είναι λυπηρό να μη ξέρεις πότε πρέπει να σιωπήσεις και να αποχωρήσεις…»

 

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS