Η απάντηση του Δήμου Κω στη Δύναμη Αλλαγής: Ο τέως δήμαρχος θέλει να ξεχνά ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Η απάντηση του Δήμου Κω στη Δύναμη Αλλαγής: Ο τέως δήμαρχος θέλει να ξεχνά ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Ο τέως δήμαρχος θέλει να ξεχνά ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Νομίζει ότι οι Αντιμαχείτες ξέχασαν ότι αυτός ήταν που διέταζε να φτιαχτεί ο κύκλος στην πλατεία Αγίας Τριάδας, φωνάζοντας “όπως είπα εγώ θα γίνει” την ώρα που πετούσε περιπαιχτικά τα σχέδια στον αντιδήμαρχό του, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπατριωτών μας, οι οποίοι του είχαν επισημάνει ότι δεν χωρά να περνά το λεωφορείο.

Αδιάφορος για τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων, ετσιθελικά έφτιαξε μια κατασκευή, με αποτέλεσμα εδώ και δύο χρόνια να μην περνά το λεωφορείο του ΚΤΕΛ από το χωριό και όποιος το χρειάζεται να ψάχνει άλλους τρόπους μετακίνησης ή να περπατά μέχρι τον κύκλο για να το φτάσει.

Τέτοια συμβαίνουν όταν όποιος ασκεί διοίκηση λειτουργεί με το καπρίτσιο και τον εγωϊσμό.

Αυτά και πολλά ακόμα, ήρθε η ώρα να διορθωθούν.

Η Αντιμάχεια σήμερα έχει την τύχη να διαθέτει Πρόεδρο που είναι κοντά στους συνδημότες μας, που τους πονά και τους ακούει.

Ο Νίκος Φραζής και οι συνεργάτες του στην Κοινότητα διακρίνονται από ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα.

Αυτό προφανώς ενοχλεί αυτούς που έχουν μείνει στο παρελθόν.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι του επιτίθεται με εμπάθεια, λίγες ώρες μόλις μετά από ανάρτηση του Νίκου στο Facebook.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα της Κοινότητας που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Ας πούμε την αλήθεια για να ξέρουν οι συνδημότες μας τι πραγματικά συμβαίνει.

  1. Για τη δημιουργία διόδου στην παραλία Μαστιχαρίου, στο Ο.Τ. 62, ο Δήμος μας έχει λάβει σχετική έγκριση από την Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσων. Δεν αυθαιρετεί και δεν καταστρέφει το περιβάλλον. Ενδιαφέρεται και ασχολείται σοβαρά με τις ανθρώπινες ανάγκες, δίνοντας λύσεις. Με όλες τις νόμιμες ενέργειες, διευκολύνει συμπολίτες μας να έχουν πρόσβαση, μιας και εκεί είναι το μοναδικό σημείο που ο περιφερειακός δρόμος Μαστιχαρίου πλησιάζει την παραλία και επιτρέπει την προσέγγιση αυτοκινήτου.
  2. Όσον αφορά στην εφαρμογή του ρυμοτομικού και στην ανάπλαση τμήματος του Μαστιχαρίου αρκεί να πούμε ότι μας παρέδωσαν μια απολύτως προβληματική κατάσταση που έπρεπε να διορθώσουμε. Έριξαν άσφαλτο προεκλογικά, για να υφαρπάξουν ψήφους στις εκλογές, δίχως να έχουν περάσει τα δίκτυα και τώρα πρέπει να σκαφτούν οι ίδιοι δρόμοι. Μιλάνε για εφαρμογή του ρυμοτομικού και ανάπλαση όταν δεν φρόντισαν να περάσουν τα δίκτυα. Απίστευτη προχειρότητα. Εμείς έπρεπε να διορθώσουμε τα λάθη τους και το κάναμε. Δεν μπορεί οι δημότες να πληρώνουν για το ίδιο έργο διπλά και τριπλά.

Για να ξέρουν όλοι την αλήθεια η εφαρμογή του ρυμοτομικού ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, και η ανάπλαση θα ξεκινήσει αφού ολοκληρωθούν τα δίκτυα.

Οι συνδημότες μας επέλεξαν για να φτιάχνουμε και όχι να χαλάμε.

Για να εργαζόμαστε για αυτούς και όχι για την καλοπέρασή μας.

Το έχουμε πει ξανά και θα το λέμε συνεχώς.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS