ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Πάλι ψεύδεται ο τέως δήμαρχος
Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν καλά ότι με Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά αντιμετωπίζονται με ισονομία και δικαιοσύνη, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις περασμένες εκλογές.
Δίχως διακρίσεις, αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.
Δημοτική αρχή και δημότες δίνουμε, όλοι μαζί, μια πρωτόγνωρα δύσκολη μάχη, σε όλα τα επίπεδα, για να ξεπεράσουμε τις συνθήκες ασφυξίας που δημιουργεί η πανδημία.
Ο τέως δήμαρχος κατά την προσφιλή του τακτική πάλι ψεύδεται.
Αποσιωπά ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για το πρόγραμμα 4μηνης απασχόλησης λόγω covid κατατίθενται ηλεκτρονικά, σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας, ενώ η προθεσμία λήγει σήμερα το βράδυ.
Τα ψεύδη του τα γνωρίζουν όλοι οι δημότες και ειδικά οι ενδιαφερόμενοι.
Ας πούμε όμως ποια είναι η αλήθεια, για να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας τι ακριβώς συμβαίνει.
Όσον αφορά στο έλλειμμα αξιοπιστίας του τέως δημάρχου δε χρειάζεται να πούμε πολλά.
Οι δύο θητείες του, όταν οι συμπατριώτες μας έζησαν σε όλο της το μεγαλείο την εκδικητικότητα και τον θρυμματισμό της ενότητας της κοινωνίας μας, ανήκουν στο παρελθόν. Εκεί ανήκουν οι συμπεριφορές του τότε δημάρχου, προς κάθε ελεύθερα ή διαφορετικά σκεπτόμενο πολίτη και οι εκφράσεις όπως “θα σε συντρίψω”, “σκουλήκι”, “περγολίστες”, “ταξιτζήστες”, “είσαι αντίπαλός μου θα σε σβήσω”. “μετά το θεό είμαι εγώ” και όλα αυτά τα «ωραία» που ζήσαμε στην Κω εκείνης της εποχής.
Σήμερα όμως, αυτές οι δυσάρεστες μνήμες, αποτελούν οριστικά παρελθόν.
Στον αντίποδα εκείνων των εφιαλτικών, γεμάτων εντάσεις, περιόδων, η κοινωνία μας πορεύεται ενωμένη.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Γραφείο Τύπου
ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:20:30
Από τις 06:00 έως τις 08:00!
Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.
Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).