Στην Κω σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης - Την Τρίτη επισκέπτεται και την Κάλυμνο

Πολιτικη Δευτέρα, 24η Αυγούστου 2020
919ddaabcd0025b2c2998bf6a75b44c7.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Σε Κω και Κάλυμνο ο Ζαννετίδης

Σε Κω και Κάλυμνο θα μεταβεί ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης με σκοπό την συζήτηση, την ενημέρωση και την από κοινού εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

Με την άφιξη του στη Κω θα δει στο επαρχείο τους φορείς του νησιού. Ο αντιπεριφερειάρχης θα ακούσει τα θέματα που θα τεθούν, θα δώσει απαντήσεις σε ερωτήσεις για τον πρωτογενή τομέα και θα ενημερώσει για τις κινήσεις της περιφερειακής αρχής για την επίλυση των προβλημάτων, που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας.

Το πρωί της Τρίτης ο κ. Ζαννετίδης θα επισκεφθεί το Δημαρχείο, όπου θα έχει συνάντηση με την δημοτική αρχή για να συζητήσουν θέματα που οι δύο φορείς αντιμετωπίζουν από κοινού. Ακολούθως το μεσημέρι θα αναχωρήσει για Κάλυμνο, όπου κι εκεί το βράδυ θα έχει συνάντηση με τον έπαρχο και τους φορείς του νησιού. Την επομένη το πρωί το ραντεβού έχει κλεισθεί με τον δήμαρχο, με τον οποίο θα έχει την συνεργασία που απαιτούν οι θέσεις τις οποίες εκπροσωπούν.

Το Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Τρίτη, 15 Ιουλίου 12:55ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency