Η φεστιβαλική εκδήλωση του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», στο πάρκο «Ξενία», στην Κω

Η φεστιβαλική εκδήλωση του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», στο πάρκο «Ξενία», στην Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΩ ΚΝΕ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η φεστιβαλική εκδήλωση του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» το Σάββατο 25 Ιούλη, στο πάρκο «Ξενία», στην Κω.

Από νωρίς το πρωί δυνάμεις των οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο νησί άρχισαν να καθαρίζουν και να διαμορφώνουν στον χώρο του πάρκου, ώστε όλα να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ. Καθώς φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά, τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ πήραν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός σε οποιονδήποτε χώρο του πάρκου.

Από τις 8μμ που ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις, πλήθος κόσμου απάντησε στο κάλεσμα της ΚΝΕ και έδωσε το παρόν στο χώρου του πάρκου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Οι επισκέπτες απόλαυσαν την μουσική συναυλία των Πόπη Ξυλουρά και Μαρίας Μιχαλάκα με έντεχνα και ροκ τραγούδια, αλλά και το αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι από τον Λευτέρη Σαρούκο.

Στην ομιλία της, η βουλευτής του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα, ανέλυσε τις εξελίξεις στην οικονομία μετά την συμφωνία για το «Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης», αλλά και τις επικίνδυνες για το λαό μας εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Κλείνοντας η βουλευτής ανέδειξε την σημασία ο λαός και η νεολαία να συστρατευθούν με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ για την πάλη για τον σοσιαλισμό.

Αρκετό ενδιαφέρον εκφράστηκε από νέους για τις εκθέσεις που βρίσκονταν στον χώρο, μία για τους μαθητές και μία για τους ξενοδοχοϋπάλληλους, καθώς μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ ξεναγούσαν τους επισκέπτες αναλύοντας τις θέσεις του Κόμματος για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση, αλλά και για τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στον τουρισμό – επισιτισμό.

ΟΒ Κω της ΚΝΕ
27/07/2020

ADVERTORIALS