Ν. Κανταρζής: Οι ενημερωτικές πινακίδες στους κόμβους του επαρχιακού δρόμου ΚΩ –ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΧΩΡΙΑ όνειδος για το νησί και τους αιρετούς διοικούντες. ΦΩΤΟ

Ν. Κανταρζής: Οι ενημερωτικές πινακίδες στους κόμβους του επαρχιακού δρόμου ΚΩ –ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΧΩΡΙΑ όνειδος για το νησί και τους αιρετούς διοικούντες. ΦΩΤΟ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ.ΧηΜΑΡΚΟ κ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Αφορμής δοθείσης από το δελτίο τύπου της περιφέρειας , όπου ζητάτε από την μειοψηφία να δουλέψουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα , θα θέλαμε να σας προτείνουμε ένα έργο μέσα στις δυνατότητές σας για το νησί της Κω , που αποτελεί ντροπή για την Περιφερειακή Αρχή.

Και μην ανησυχείτε , δεν θα σας ζητήσουμε κάτι πάνω από τις δυνάμεις σας , ή αντίθετο με την ιδεολογία σας.

Για παράδειγμα , δεν θα σας ζητήσουμε παρέμβαση στις ζημιές που προκάλεσε ο φονικός σεισμός στο νησί μας το 2017 , γιατί δεν είστε ικανοί να το κάνετε!

Δεν θα σας ζητήσουμε να μας στηρίξετε στα αιτήματά μας για το μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε , γιατί δεν θέλετε να εμπλακείτε και να απογοητεύσετε τους εκάστοτε πολιτικούς σας υποστηρικτές!

Δεν θα σας ζητήσουμε επίσης να στηρίξετε τον δήμο μας στη διεκδίκηση έργων πνοής για το νησί μας , όπως για παράδειγμα την αξιοποίηση των Ιαματικών πηγών , ή την επέκταση της Μαρίνας , ή το νέο κολυμβητήριο που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος , διότι δεν έχετε την κουλτούρα της συνεργασίας και του Δημοκρατικού Προγραμματισμού!

Και φυσικά , δεν θα σας ζητήσουμε την εκπόνηση ενός Τοπικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για την Περιφέρειά μας , που σε αυτή την περίοδο της κρίσης και της αμφισβήτησης το θεωρούμε επιβεβλημένο , διότι δεν κατανοείτε τι σημαίνει Στρατηγικός Σχεδιασμός στην Ανάπτυξη .

Εκείνο που σας ζητάμε αγαπητέ κ.Χη Μάρκο κ συνεργάτες , είναι μέσα στις δυνατότητές σας και ταιριάζει στη φιλοσοφία σας που είναι αυτή της απλής διαχείρισης και των μικρών παρεμβάσεων στην καθημερινότητα!

Παραθέτουμε σειρά φωτογραφιών για να δείτε ιδίοις όμμασι το πρόβλημα και ελπίζω να προωθήσετε τη λύση του και να αντικαταστήσετε τις ενημερωτικές πινακίδες στους κόμβους του επαρχιακού δρόμου ΚΩ –ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΧΩΡΙΑ , που αποτελεί όνειδος για το νησί και τους αιρετούς διοικούντες .

Θεωρούμε ότι το έργο είναι στις δυνατότητές σας και η λύση του δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην Περιφερειακή Αρχή.

ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!

                                           ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ

                                     ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

                           ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ

ADVERTORIALS