Δύναμη Αλλαγής για Νικηταρά: Συνεχίζει ακάθεκτος την αξιοποίηση, «προς όφελος των πολλών», των πλούσιων ταμείων που παρέλαβε από την δημοτική αρχή Κυρίτση

Δύναμη Αλλαγής για Νικηταρά: Συνεχίζει ακάθεκτος την αξιοποίηση, «προς όφελος των πολλών», των πλούσιων ταμείων που παρέλαβε από την δημοτική αρχή Κυρίτση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΚΩΣ 2023

 

‘’ Συνεχίζει ακάθεκτος την αξιοποίηση, «προς όφελος των πολλών», των πλούσιων ταμείων που παρέλαβε από την δημοτική αρχή Κυρίτση.’’

 

Οι πολίτες της Κω και της χώρας βιώνουν μια πολύ δύσκολη οικονομικά και εργασιακά περίοδο.

Επιχειρήσεις δεν θα λειτουργήσουν, εργαζόμενοι μένουν άνεργοι τα νοικοκυριά δυσκολεύονται να τα φέρουν βόλτα.

Ο δήμος της Κω παντελώς απών, δεν ασχολείται παρά μόνο με τις φωτογραφίσεις και την αυτοπροβολή των στελεχών της δημοτικής αρχής με πρώτον απ’ όλους τον κ. Νικηταρά.

Αραιά και που καμιά επιστολή σε Υπουργούς για νάχουμε να λέμε.

Αυτό που καλά κρατεί όμως είναι οι τακτοποιήσεις προεκλογικών υποσχέσεων και δεσμεύσεων.

Δύο (2) δικηγόρους αποφάσισε να ορίσει η ΔΕΥΑΚ για την υπόθεση διεκδίκησης μισθολογικών υποθέσεων των εργαζομένων.

Πως θα δικαιολογηθεί το κόστος αμοιβών των δύο δικηγόρων, που καλά κάνουν και ζητούν για την εργασία τους από επτάμιση χιλιάδες ευρώ (7.500) έκαστος, πλέον ΦΠΑ 24 και 17% αφού ο ένας είναι εξ Αθηνών.

Αυτά τα ποσά ενέκρινε η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής στο Δ.Σ. της επιχείρησης.

Την ίδια δύσκολη για τους πολίτες περίοδο ο κ. Νικηταράς συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα και να αυξάνει τον αριθμό των ειδικών συνεργατών του, αποσπασμένων και προσληφθέντων.

Δεν του αρκούν οι δύο μόνιμοι δικηγόροι της Νομικής Υπηρεσίας. Προσέλαβε άλλο ένα ειδικό συνεργάτη, δικηγόρο, για νομικά θέματα.

Δεν εμπιστεύεται τους νομικούς συμβούλους του Δήμου ή εξαργυρώνει προεκλογικά γραμμάτια;

Ότι από τα δύο και να συμβαίνει ένα είναι σίγουρο.

Την ώρα που εκατοντάδες συμπολίτες μας δεν θα βρουν δουλειά, την ώρα που μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις κινδυνεύουν με αναγκαστικό, λόγω αναδουλειάς, lockdown, αυτός δεν έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα.

Συνεχίζει ακάθεκτος την αξιοποίηση, «προς όφελος των πολλών» των πλούσιων ταμείων που παρέλαβε από την δημοτική αρχή Κυρίτση.

ADVERTORIALS