Τομέας Νησιωτικής Πολιτικής ΚΙΝΑΛ: Πλήρης απουσία αναφοράς στα νησιά στην νέα καμπάνια του ΕΟΤ

Πολιτικη Παρασκευή, 5η Ιουνίου 2020
762868bee391e27a3956a4b6d59a0e6c.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΛ

«Άστοχες κινήσεις ... με στοχευμένα κόστη !»

«The Greek Summer State Of Mind» … η εικονική πραγματικότητα της τουριστικής πολιτικής της ΝΔ

Χθες παρουσιάστηκε η νέα καμπάνια για την τουριστική προβολή της Ελλάδας με τίτλο « GreeceRestartTourism” και ομολογουμένως παρακολουθώντας το προωθητικό σποτ, αναρωτηθήκαμε που είναι η Ελλάδα, η πραγματική Ελλάδα, η νησιωτική Ελλάδα με τις ωραίες εικόνες, τις γεύσεις, τα χρώματα, την εμπειρία των αισθήσεων

Αν’ αυτού παρακολουθήσαμε ένα αφηγηματικό μήνυμα που παρουσιάζει την Ελλάδα ως stateofmind… υπενθυμίζοντας στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό πως το ελληνικό καλοκαίρι που δεν είναι μόνο «ήλιος και θάλασσα», αλλά είναι κάτι πιο βαθύ, πιο αληθινό, πιο ανθρώπινο. Το ελληνικό καλοκαίρι, είναι μια ψυχολογική-συναισθηματική κατάσταση που σύμφωνα με το μήνυμα, μπορεί ο καθένας να τη βιώσει όπου κι αν βρίσκεται , ακόμα και από τον τόπο του, ως stateofmind… ( κατάσταση του νου)!!

Για να ξαναθυμηθούμε τη διαχρονική ρήση « το μέσο είναι το μήνυμα» (Μάρσαλ Μακ Λούαν), αλήθεια ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει το υπουργείο τουρισμού στους ξένους επισκέπτες;

«Απολαύστε το ελληνικό καλοκαίρι οπουδήποτε και εάν είστε; EnjoytheGreeksummerwhereveryouare ?», δηλ. μείνετε στα σπίτια σας, στις πατρίδες σας και ονειρευτείτε την ελληνική ευδαιμονία του ελληνικού καλοκαιριού όχι σαν εμπειρία αλλά ως φαντασίωση!!

Τελικά το ελληνικό υπουργείο τουρισμού, η κυβέρνηση της ΝΔ, επιθυμούν πραγματικά να έλθουν φέτος επισκέπτες από άλλες χώρες ή μήπως εντέχνως μέσα από τις ‘άστοχες’ , και άραγε τυχαίες κινήσεις - όπως η κατηγοριοποίηση των νησιών, η λίστα των 29 χωρών που είναι ευπρόσδεκτες στην Ελλάδα- και τώρα με τη νέα καμπάνια, προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην ανοίξει φέτος η τουριστική περίοδος.

Τελικά, αναγνωρίζουν την αδυναμία τους να θωρακίσουν τους προορισμούς και επιθυμούν την εύκολη λύση , της αποθάρρυνσης των επισκεπτών… αυτή είναι μια εύκολη επιλογή αλλά με μεγάλα κόστη για την πατρίδα μας.

Να μας απαντήσει ο αρμόδιος υπουργός, Θεοχάρης, ποιες είναι τελικά οι πραγματικές προθέσεις τη κυβέρνησης και να σταματήσουν τις άστοχες κινήσεις που μόνο ζημιά κάνουν στον προορισμό… Μια ζημιά με διαχρονικό χαρακτήρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ante-geia-ston-karkino.webp
Περίπατος Ζωής 2026: Ένα ''ποτάμi'' αγάπης συγκέντρωσε 102.127,74 €

Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.

deddie-reyma.webp
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 18 Οκτωβρίου σε όλο το νησί της Κω

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

stighmiotipo-othonis-2026-10-16-081325.png
Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Ζηπαρίου

Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό

stighmiotipo-othonis-2026-10-16-080233.png
Νέα πτώση οροφής στο Νοσοκομείου Λέρου

Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
15 °C
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 9:16ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας