Γ. Κανετάκης: Υπερβολή η τοποθέτηση μόνιμης ταμπέλας με αναφορά ατομική του κάθε χορηγού φοίνικα στην λεωφόρο φοινίκων της Κω

Γ. Κανετάκης: Υπερβολή η τοποθέτηση μόνιμης ταμπέλας με αναφορά ατομική του κάθε χορηγού φοίνικα στην λεωφόρο φοινίκων της Κω

Δελτίο τύπου - Δήλωση Γιώργου Κανετάκη (Πολιτευτής ΜΕΡΑ25 Δωδεκανήσου)


Όπως πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ του νησιού μας , ο Δήμος Κω προέβει σε μια ενέργεια κατά την γνώμη μας άστοχη προχωρώντας στην τοποθέτηση μόνιμης ταμπέλας με αναφορά ατομική του κάθε χορηγού φοίνικα στην λεωφόρο φοινίκων της Κω, ως αναγνώριση της προσφοράς του αυτής.

Ασφαλώς και είναι άξιοι ευχαριστηρίων οι φορείς και επιχειρηματίες του νησιού που συνέδραμαν οικονομικά στην κάλυψη του κόστους επαναφύτευσης των φοινίκων στην θέση των ξηραμένων ξαναδίνοντας έτσι την απωλεσθείσα αίγλη στο εμβληματικό αυτό σημείο της πόλης μας. Όμως θεωρούμε υπερβολή την αναγωγή μιας χορηγίας ιδιωτών και φορέων σε μνημειώδη παρέμβαση που τους τοποθετεί στους ευεργέτες του Κωακού λαού.

Ίσως μια καλαίσθητη και διακριτική "ταμπέλα" σε κάποιο σημείο της οδού ανάμεσα στους φοίνικες, όπου συγκεντρωτικά θα αναγράφονταν τα ονόματα των δωρητών, να ήταν μια πιο κοντά στο μέτρο τιμητική προς αυτούς ενέργεια από μεριάς του Δήμου. Ελπίζουμε ότι οι ίδιοι οι δωρητές θα αναγνωρίσουν την δυσαρμονία και θα ζητήσουν ή θα δεχτούν έναν διαφορετικό τρόπο να τιμηθούν από τον Δήμο. Άλλωστε από την τοπική κοινωνία ή θετική συμβολή τους στην πρόοδο του νησιού θα τιμάται και θα εκτιμάται πάντα.

Ευχαριστώ,
Γιώργος Κανετάκης,
Πολιτευτής ΜΈΡΑ25 Δωδεκανήσου.
Τηλ 6988620840

ADVERTORIALS