Δύναμη Αλλαγής προς Θ. Νικηταρά: Το δράμα ενός κοινού συκοφάντη - Από την πρώτη μέρα που ασχολήθηκε με την πολιτική αυτό έκανε

Δύναμη Αλλαγής προς Θ. Νικηταρά: Το δράμα ενός κοινού συκοφάντη - Από την πρώτη μέρα που ασχολήθηκε με την πολιτική αυτό έκανε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

‘’ Το δράμα ενός κοινού συκοφάντη.¨

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023 εκδόθηκε η ακό-λουθη ανακοίνωση:

‘’ Πανικόβλητος ο κ. Νικηταράς, μετά την παρουσία του Γιώργου Κυρίτση σε ραδιοφωνικό σταθμό, προσπάθησε σήμερα να δικαιολογήσει τα ψέματα, τη λάσπη και τις ύβρεις κατά του επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, της κ. Παντελίκιζη, της κ. Παπαχρήστου και της δημοτικής Αρχής Κυρίτση.
Πίστευε και εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να βλάψει ηθικά και πολι-τικά ανθρώπους που διαχειρίστηκαν με απόλυτο σεβασμό το χρήμα των πολιτών της Κω και τα ταμεία που παρέλαβε παντού, δείχνουν αυτό το σε-βασμό.
Η συνήθεια όμως είναι δεύτερη φύση, αν και στον κύριο Νικηταρά, το ψέμα η λάσπη και οι ύβρεις είναι η κύρια φύση του και δυστυχώς δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό του ή να αλλάξει.
Άλλωστε από την πρώτη μέρα που ασχολήθηκε με την πολιτική, είτε στην κομματική του παρουσία, είτε στη δημοτική του παρουσία αυτό έκανε.
Χωρίς ντροπή λοιπόν:
1. Ρίχνει λάσπη και θίγει πρόσωπα και προσωπικότητες για τη διαχείριση του ΔΗΡΑΣ. Ξέρει πολύ καλά ο ίδιος όπως και ο αντιδήμαρχος του ότι ούτε ένα λεπτό δεν χάθηκε ούτε πήγε «στα μπουζούκια» όπως είπε ο ίδιος, άλλωστε όπως λέει έχει χαρτιά και αποδείξεις. Δεν το λέει όμως γιατί πρέπει να ρίξει τη λάσπη του.
2. Προσπάθησε να δικαιολογήσει το κόστος της λειτουργίας του ως δήμαρχος σήμερα, με αυτό της περιόδου 2014-2019 λέγοντας πάλι ψέματα νομίζοντας ότι μπορεί να κρυφτεί. Γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Νίκος που αναφέρθηκε και δεν είναι άλλος από τον γραμματέα του δήμου τότε κ. Ν. Μανούση, που ελάχιστο χρόνο έμεινε στη θέση του. Ο Γιώργος, δεν είναι άλλος από τον κ. Γ.Σιδέρη που ήταν όλη την πενταετία στην Τεχνική υπηρεσία με σύμβαση συνεργάτη του δημάρχου ενισχύοντας την υπηρεσία και όχι το γραφείο Δημάρχου. Ο Χάρης δεν είναι άλλος από τον κ. Χάρη Διακοπαναγιώτη που ήταν όντως στο γραφείο δημάρχου από τις 11 Οκτώβρη του 2016 μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2019. Ας συγκρίνει λοιπόν το τότε με το τώρα.
3. Θεωρεί ότι κάνει μέγα άθλο αναφερόμενος στο μισθό του Προέ-δρου του Λιμενικού Ταμείου χωρίς να λέει πότε ήταν αυτός ο μισθός. Η αλήθεια είναι ότι ο μισθός αφορά την περίοδο 2007-2010, δεν κρύφτηκε ποτέ από τον Γ.Κυρίτση και είναι δημόσιο έγγραφο αναρτημένο σε όλα τα πόθεν έσχες του. Ας συγκρίνει την περίοδο 2014-2019 με τη σημερινή και να δούμε μισθούς και αμοιβές όχι μόνο στο Δ.Λ.Τ. αλλά και για όλα τα αμειβόμενα πολιτικά πρόσωπα.
Κατανοούμε το δράμα του κυρίου Νικηταρά.
Δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε όμως γιατί το προνόμιο του κοινού συκοφάντη είναι αποκλειστικά δικό του.

ADVERTORIALS