Η απάντηση της Δύναμης Αλλαγής, στις καταγγελίες του Δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά, για τη διαχείριση του ΔΗΡΑΣ

Η απάντηση της Δύναμης Αλλαγής, στις καταγγελίες του Δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά, για τη διαχείριση του ΔΗΡΑΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΚΩΣ 2023


‘’ Παραλήρημα Μίσους και Εμπάθειας.’’

 

Ένα χρόνο μετά τις εκλογές, η διαρχία της ομάδας που διοικεί το δήμο, συνεχίζει τη μόνη τακτική που γνωρίζει, πολύ καλά μάλιστα, την αντιπολίτευση στον Γ. Κυρίτση με ύβρεις εμπάθεια και κηρύγματα μίσους.

Δυστυχώς για την Κω, αυτοί οι άνθρωποι έλαχε να διαχειρίζονται τις τύχες του νησιού…

Χθες, πάνω που ο κόσμος αρχίζει να παλεύει για να επιστρέψει σε μια στοιχειώδη κανονικότητα, μέσα σε μια μεγάλη οικονομική κρίση που είναι μπροστά μας, αποτέλεσμα της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού, επέλεξαν να σκορπίσουν ξανά το μίσος και την εμπάθεια τους για να κρύψουν την ανικανότητα τους να διαχειριστούν στοιχειωδώς τα προβλήματα του νησιού.

Θεωρούν ότι κατήγαγαν μέγα θρίαμβο ασχολούμενοι με τον ΔΗΡΑΣ.

Σας επαναλαμβάνουμε:

Στον καθρέφτη δεν κολλά λάσπη.

Το προσπαθήσατε το ξαναπροσπαθήσατε δεν σας βγαίνει. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.

Εδώ και μήνες προανήγγελλαν πράγματα και θαύματα για μια επιχείρηση που κόστισε και κοστίζει πολλά στους δημότες για να αποκαλυφθούν χθες οι πραγματικές προθέσεις τους, που δεν είναι άλλες από το να περάσουν τα κηρύγματα μίσους και εμπάθειας.

Δεν αξίζει σχολιασμός στο παραλήρημα τους, οφείλουμε όμως να τους πούμε ορισμένα πράγματα, γιατί επί της ουσίας δεν είχαν τίποτα να πουν, αφού ξέρουν πολύ καλά ότι στο σύνολο της η δημοτική αρχή Κυρίτση διαχειρίστηκε το χρήμα των πολιτών με απόλυτο σεβασμό αποτέλεσμα του οποίου ήταν να κληρονομήσουν οι ίδιοι ένα ισχυρό οικονομικά δήμο με τεράστια αποθέματα στα ταμεία του.

Αποθέματα που αυτοί σήμερα εξαντλούν σε μισθούς αντιδημάρχων, προέδρων, αντιπροέδρων, ειδικών συνεργατών, νομικών συμβούλων επιχειρήσεων, σε μια περίοδο που η ανεργία έχει κτυπήσει κόκκινο στην Κω.

Την ίδια ώρα όμως δεν ιδρώνει το αυτί τους για όσα βιώνει η κοινωνία αφού δεν έχουν ούτε ένα απλό σχεδιασμό διαχείρισης της οικονομικής κρίσης που έχει χτυπήσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις και «πετούν την μπάλα στην εξέδρα» πιστεύοντας ότι έτσι θα καλύψουν την ανυπαρξία τους.

Είναι όμως και οι ίδιοι που σε διαφορετικές περιόδους, άμεσα ή μέσω πολύ κοντινών τους, ακολουθώντας τις ίδιες τακτικές ζητούσαν διώξεις υπαλλήλων για «σκάνδαλα» που ανακάλυπταν για να βρίσκουν απέναντι τους την άρνηση του Κυρίτση στις δικομανίες τους αφού τα «σκάνδαλα» αποδεικνύονταν φούσκες.

Είναι οι ίδιοι που έψαχναν δεξιά αριστερά για σκάνδαλα, χύνοντας και τότε τη χολή τους για να καταπιούν στη συνέχεια της γλώσσα τους όταν έλαμπε η αλήθεια, χωρίς όμως να καταπίνουν τη χολή τους.

Τέλος οι μέθοδοι εκβιασμών υπαλλήλων είναι δικό τους «προτέρημα» όπως και τα γραπτά «εντέλλεστε» σε υπηρεσίες του δήμου προκειμένου να περάσουν το δικό τους.

Το γνωρίζουν υπάλληλοι και δημότες.

ADVERTORIALS