Παραδόθηκε το μηχάνημα μοριακού ελέγχου στο Νοσοκομείο της Κω - Μέσα σε 70 λεπτά θα μπορεί να δίνει αποτελέσματα για το τεστ του Covid-19

Παραδόθηκε το μηχάνημα μοριακού ελέγχου στο Νοσοκομείο της Κω - Μέσα σε 70 λεπτά θα μπορεί να δίνει αποτελέσματα για το τεστ του Covid-19

Παραδόθηκε το μηχάνημα μοριακού ελέγχου στο Νοσοκομείο της Κω

Μέσα σε 70 λεπτά θα μπορεί να δίνει αποτελέσματα για το τεστ του Covid-19, το μηχάνημα μοριακών εξετάσεων (PCR) που παρέδωσε το πρωί της Πέμπτης, ο Έπαρχος Κω – Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, στον Διοικητή του Γ.Ν. – Κ.Υ. Κω Σταμάτη Βασιλειάδη.

Το μηχάνημα, μαζί με έναν αναπνευστήρα τελευταίας τεχνολογίας που παρέδωσε ο Έπαρχος στο Νοσοκομείο μας, προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσα από τον προϋπολογισμό της για την Υγεία, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξής της στη μάχη της πανδημίας.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, είναι από την πρώτη στιγμή παρούσα στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν οι δομές υγείας της περιοχής μας, συνδράμοντας με κάθε τρόπο, το έργο ιατρών και νοσηλευτών.

Ήδη έχει δώσει υλικά στα περισσότερα Νοσοκομεία των νησιών μας, ενώ είναι σε αναμονή για τους δύο θαλάμους αρνητικής πίεσης, που θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση διακομιδής ασθενούς με Covid-19.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε με πράξεις το έργο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού των δομών υγείας της περιοχής μας, θωρακίζοντας τόσο αυτούς όσο και τους κατοίκους και τους επισκέπτες των νησιών μας.

 

Ο Έπαρχος Κω – Νισύρου

Ιωάννης Καμπανής

ADVERTORIALS