ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ: Η Κως δεν περιορίζεται σε δύο δρόμους και στις περιοχές των φίλων της δημοτικής αρχής

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ: Η Κως δεν περιορίζεται σε δύο δρόμους και στις περιοχές των φίλων της δημοτικής αρχής

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ: «Η Κως δεν περιορίζεται σε δύο δρόμους και στις περιοχές των φίλων της δημοτικής αρχής».

                         

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω Βασίλης Χαδούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Παρακολουθώ τις ανακοινώσεις του Δήμου και βέβαια όπως όλοι τη μεγάλη ευκολία να φωτογραφίζονται σύμβουλοι και Δήμαρχος με ανακοινώσεις για το «μεγάλο» έργο που κάνουν.

Ειλικρινά ρωτώ: πιστεύουν ότι οι πολίτες της Κω ζουν σε άλλη πόλη;

Γιατί μια απλή και ουσιαστική βόλτα στις ξεχασμένες γειτονιές θα ήταν αρκετή για να δουν σε τι κατάσταση είναι.

Δεν πείθουν ούτε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος ούτε οι όποιοι τοπικοί σύμβουλοι που φωτογραφίζονται καμαρώνοντας για το επίπεδο καθαριότητας που λένε ότι πέτυχαν.

Ας περάσουν από το πάρκο των Κρητικών, στην Αντιμάχου και στους γύρω δρόμους, αλλά και από άλλες γειτονιές να δουν τι γίνεται.

Και μη μας πουν ότι λόγω κωρονοϊού θα αργήσει η σεζόν άρα δεν είναι προτεραιότητα. Η Κως όμως δεν είναι μόνο για τους τουρίστες.

Είναι πρώτα από όλα για τους κατοίκους της και ειδικά τα παιδιά που θέλουν χώρους.

Ένας λόγος παραπάνω, τώρα με τον κωρονοϊό που όλοι ψάχνουν χώρους περιπάτου και άθλησης, καθαρούς και περιποιημένους όχι μόνο για την εικόνα τους αλλά και για λόγους υγιεινής.

Η Κως επίσης δεν είναι δύο δρόμοι που περνά πολύς κόσμος και βλέπει να καθαρίζουμε για να λέμε ότι κάτι κάνουμε, αφήστε που και από το κέντρο να περάσει κανείς βλέπει την ίδια κατάσταση.

Δεν είναι επίσης η Κως οι γειτονιές, οι αυλές και οι χώροι των φίλων της δημοτικής αρχής όπου πραγματικά δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά όλη η πόλη. Από τη Λάμπη στο Ψαλίδι και από το λιμάνι στο Πλατάνι τον Ηρακλή και τον Άγιο Νεκτάριο.»

ADVERTORIALS