ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023: Γιατί ο κ. Νικηταράς δεν ενημέρωσε τους πολίτες και τις παρατάξεις για το «ξεπού-λημα» της αρμοδιότητας του δήμου στην καθαριότητα;

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023: Γιατί ο κ. Νικηταράς δεν ενημέρωσε τους πολίτες και τις παρατάξεις για το «ξεπού-λημα» της αρμοδιότητας του δήμου στην καθαριότητα;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

‘’ Η τιμή της Κω, δια της σιωπής του δημάρχου της, κοστολογήθηκε σε ένα χλοοτάπητα, στην αποκατάσταση ενός ταρτάν, στο φωτισμό ενός γηπέδου που υπάρχει και στον εξοπλισμό τριών ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ.¨

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Η δημοτική αρχή, που έχει ως ‘’μπροστινό’’ τον κ.Νικηταρά, τόλμησε να ψελλίσει μια απάντηση ανάξια σχολίου, αν δεν υπήρχαν οι ύβρεις και τα ψέματα, μετά από δύο μέρες που αποκαλύψαμε την επιστολή Καμπουράκη για τη διαχείριση των απορριμμάτων και τη «συμφωνία» των δημάρχων στις θέσεις Καμπουράκη….

Συνεχίζει τις ύβρεις, ακολουθώντας την γνωστή του τακτική, της μετάθεσης ευθυνών στη μειοψηφία, για όσα δεν κάνει ή όσα εν κρυπτώ κάνει εις βάρος του νησιού και επικαλείται την ενότητα της κοινωνίας, ενότητα που η ίδια η δημοτική αρχή δυναμιτίζει με τις πράξεις και τις συμπεριφορές της.

Δεν μας λέει όμως:

  1. Γιατί δεν ενημέρωσε τους πολίτες και τις παρατάξεις για το «ξεπούλημα» της αρμοδιότητας του δήμου στην καθαριότητα;
  2. Γιατί δεν έκανε έκτακτη και ειδική συνεδρίαση για το θέμα παρά αναγκάστηκε να συρθεί μετά τη δική μας αποκάλυψη;
  3. Δήμαρχοι όπως ο Μιχ. Κόλιας της Λέρου, ο Γιάν. Σιώτος της Τήνου την επιστολή του οποίου όπως ο ίδιος λέει προσυπογράφουν οι Δήμαρχοι Νάξου, Πάρου, Άνδρου, Μυκόνου, Θήρας, ζητούν έκτακτη συνεδρίαση της ΠΕΔ. Ο ίδιος τι κάνει;
  4. Ποια ήταν η αντίδραση του στην επιστολή Καμπουράκη και στο «καπέλωμα» του μέσω αυτής αφού φέρεται απόλυτα σύμφωνος κατά τον κ. Καμπουράκη;

Προφανώς η σιωπή έχει εξήγηση.

Η τιμή της Κω, δια της σιωπής του δημάρχου της, κοστολογήθηκε σε ένα χλοοτάπητα, στην αποκατάσταση ενός ταρτάν, στο φωτισμό ενός γηπέδου που υπάρχει ήδη και στον εξοπλισμό τριών ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ.

Στο κόστος αυτών των παρεμβάσεων εκτίμησε η δημοτική αρχή την αξία της Κω και την εκχώρηση των αρμοδιοτήτων του Δήμου μας.

Έτσι εξηγείται η αφωνία της στο θέμα της κλειστής δομής μεταναστών στο Πυλί, στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων σήμερα, στην κατάργηση του δημοτικού λιμενικού ταμείου μεθαύριο, και ποιος ξέρεις σε πόσα άλλα σοβαρά θέματα το επόμενο διάστημα.

Τέλος για τις ύβρεις προς τον επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής.

Το προνόμιο της ίντριγκας, των γονατιστών παρακλήσεων για να πάρουμε μια θέση και οι ανώνυμες καταγγελίες είναι χαρακτηριστικό του «μπροστινού» της σημερινής δημοτικής αρχής.

Ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής έχει πορευτεί όλα τα χρόνια που ασχολείται με την τοπική πολιτική, με τις αρχές και τις θέσεις του, κόντρα στο τοπικό πολιτικό κατεστημένο που κράτησε την Κω πολλά χρόνια πίσω και γι’ αυτό η παράταξη μας δεν είναι θνησιγενής όπως αυτή της σημερινής δημοτικής αρχής.

Τέλος ο επικεφαλής, αλλά και όλα τα μέλη της Δύναμης Αλλαγής όσες φορές και όταν έκαναν καταγγελίες τις έκαναν με το θάρρος της υπογραφής τους και όχι κρυμμένοι πίσω από ψευδώνυμα, ή την ανωνυμία¨.

ADVERTORIALS