Ιωάννα Ρούφα προς πρόεδρο Δ.Σ.: Αν η πρότασή μας δεν γίνει αποδεκτή δεν θα συμμετέχουμε σε φιάσκο συνεδριάσεις, όσες προσκλήσεις και να μας στείλετε

Ιωάννα Ρούφα προς πρόεδρο Δ.Σ.:  Αν η πρότασή μας δεν γίνει αποδεκτή δεν θα συμμετέχουμε σε φιάσκο συνεδριάσεις, όσες προσκλήσεις και να μας στείλετε

Προς πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Κω.

Κύριε πρόεδρε,

Χωρίς καμιάν αναστολή συνεχίζετε να ολισθαίνετε…
Στο πλαίσιο του θεσμικό σας ρόλου και του πολιτικού πολιτισμού σας... επιλέξατε να μην απαντήσετε στην πρόταση που σας καταθέσαμε εγκαίρως.
Προβήκατε σε μιαν κατόπιν εορτής, απολίτικη δήλωση στα ΜΜΕ την οποία δεν είχατε την ευθιξία ή έστω τη στοιχειώδη ευγένεια να κοινοποιήσετε στις τρεις παρατάξεις που έχουν την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο!
Αποτέλεσμα των επιλογών σας ήταν η ματαίωση της συνεδρίασης,
Χθες λάβαμε νέα πρόσκληση.
Εμμένουμε. Δεν θα επιτρέψουμε άλλη κατρακύλα. Ο ρόλος του δημοτικού συμβουλίου πρέπει να διασωθεί.
Με δεδομένη τη σκοπιμότητα,τη φοβικότητα, την οργανωμένη φίμωση των παρατάξεων, τη μη πλήρη ενημέρωση των δημοτών για όσα κρύβονται πίσω από όσα με εργαλείο το ΔΗΡΑΣ τους σερβίρετε σας καθιστώ σαφή τα παρακάτω:

- Επιμένουμε στην πρότασή μας.

- Δια - ζώσης συνεδρίαση με την παρουσία του κυρίου Νικηταρά , όσων χρειάζεται, απαραιτήτως, για να κατά -δεχθεί την πρόταση και των επικεφαλής των παρατάξεων . (Άλλωστε η ΠΝΠ που επικαλείστε, ως άλλοθι, ουδέποτε απαγόρευσε τις δια ζώσης συνεδριάσεις! )

- Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι θα έχουν λόγο δια τηλεδιάσκεψης.

- Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί απευθείας από τη δημοτική τηλεόραση.

- Η συνεδρίαση θα υλοποιηθεί, ως είθισται, μετά τις 7 μ.μ. (κάποιοι είμαστε και εργαζόμενοι)

Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου είναι χώρος δημοκρατικού διαλόγου.
Δεν είναι προτεκτοράτο του κυρίου Νικηταρά για να δίνει φιλολογικού τύπου συνεντεύξεις και να αρνείται τα δημοτικά συμβούλια.
Σας ξεκαθαρίζω ότι αν η πρότασή μας δεν γίνει αποδεκτή δεν θα συμμετέχουμε σε φιάσκο συνεδριάσεις, όσες προσκλήσεις και να μας στείλετε.

Λογοδοτούμε και λογοδοτείτε στην κοινωνία.
Εμείς δεν τη φοβόμαστε. Εσείς;
Ρούφα Ιωάννα.

Manolis Xatziantoniou desk