Σειρά επαφών του Βουλευτή Ιωάννη Παππά για τις εργασίες στο λιμάνι της Κω

Σειρά επαφών του Βουλευτή Ιωάννη Παππά για τις εργασίες στο λιμάνι της Κω

Έπειτα από επιστολή που μου εστάλη από τον Δήμαρχο Κω κ. Θ. Νικηταρά για την αναστολή των εργασιών στο λιμάνι της ΚΩ , πραγματοποίησα σειρά επαφών σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμαρχο, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα, οι εργασίες για την ολοκλήρωση του λιμένα Κω.

Συγκεκριμένα επικοινώνησα άμεσα με το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών , όπου είχα τη διαβεβαίωση, για την άμεση καταβολή ληξιπρόθεσμου ποσού προς την ανάδοχο εταιρία «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΑΤΕ», που έχει αναλάβει τα έργα στο λιμάνι της Κω.

Παράλληλα επικοινώνησα με τον διευθύνων σύμβουλο της αναδόχου κ. Π. Κωνσταντίνου, ώστε να ενημερωθεί και να συνεχίσουν οι εργασίες αποκατάστασης, χωρίς καθυστέρηση. Η αποκατάσταση του λιμανιού πλέον συνεχίζει κανονικά ,σύμφωνα και με τα χρονοδιαγράμματα, όπως έχει ενημερωθεί και ο Δήμαρχος Κω.

Παρότι οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, εργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου να λύνονται τα ζητήματα που προκύπτουν στα νησιά μας ,είτε έχουν μείνει ανολοκλήρωτα από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Το λιμάνι της Κω θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με τις μελέτες ,όπως επίσης και θα αποκατασταθούν και τα πληγέντα από το σεισμό αρχαιολογικά μνημεία της Κω ,για τα οποία αδιαφόρησε πλήρως η κυβέρνηση του Συριζα και δεν εκπόνησε ούτε μελέτες. Καλύτερο είναι οι όψιμοι ανησυχούντες και παρεμβαίνοντες να σιωπούν.

ADVERTORIALS