Γ. Κυρίτσης προς Αντ/χο Οκονομικών: ''Δεν θα συμμετάσχουμε στη συνάντηση για τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και νοικοκυριών'' - Οι λόγοι αυτής της απόφασης

Γ. Κυρίτσης προς Αντ/χο Οκονομικών: ''Δεν θα συμμετάσχουμε στη συνάντηση για τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και νοικοκυριών'' - Οι λόγοι αυτής της απόφασης

Η επιστολή του επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής - ΚΩΣ 2023 Γιώργου Κυρίτση προς τον Αντ/χο Οκονομικών κ.Χρυσόπουλο


Θέμα: «Συνάντηση για μέτρα στήριξης»

Μετά την από 6.4.20 επιστολή πρόσκληση σας για συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις στήριξης επιχειρήσεων και νοικοκυριών, κάναμε συγκεκριμένες παρατηρήσεις με διάθεση συνεργασίας και συναπόφασης.

Στη συνέχεια με την από 7.4.20 απάντηση σας αποκαλύπτεται η πραγματική δική σας διάθεση.

Το ύφος της απαντητικής επιστολής σας όσο και η φιλοσοφία της, δείχνουν ότι η όλη προσπάθεια αποτελεί απλά ένα επικοινωνιακού τύπου παιχνίδι, που δε δίνει ουσιαστικές απαντήσεις στα σημερινά και κυρίως στα επερχόμενα μεγάλα προβλήματα επιβίωσης της τοπικής κοινωνίας.

Η κοινωνία περιμένει από εμάς απαντήσεις για το σήμερα αλλά και για το αύριο που προμηνύεται πολύ δύσκολο.

Έχετε ήδη τις αποφάσεις που είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ δική σας επιλογή, έχετε επίσης επιλέξει να πορευτείτε την πεπατημένη της μη διεκδίκησης για τους πολίτες της Κω.

Όμως σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές του τόπου η ειλικρινής συνεργασία, η συνδιεκδίκηση και ο αγώνας πρέπει να είναι κοινή συνισταμένη όλων μας, πράγμα που δεν αντιλαμβάνεστε.

Με βάσει τα παραπάνω σας ενημερώνουμε ότι δε θα συμμετάσχουμε στη συνάντηση.

Γ.Ι.Κυρίτσης

Επικεφαλής της Δημ. Παράταξης

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023

Manolis Xatziantoniou desk