Λεκτική επίθεση δέχθηκε θύμα του κορωνοϊού στη Ρόδο - Γ. Χατζημάρκος: Ντροπιάζουν το νησί μας και την ιστορία του

Λεκτική επίθεση δέχθηκε θύμα του κορωνοϊού στη Ρόδο  - Γ. Χατζημάρκος: Ντροπιάζουν το νησί μας και την ιστορία του

Tην παρέμβαση του περιφερειάρχη κ. Γιώργου Xατζημάρκου προκάλεσε η επίθεση που δέχθηκε η συμπολίτισσά μας από την Aγγλία, η οποία προσεβλήθη από κορωνοϊό, από μερίδα κατοίκων του νησιού.


Η ίδια με ανάρτησή της, μόλις διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητάς της, έκανε γνωστό ότι δέχθηκε λεκτική επίθεση που εξελίχθηκε σε διασυρμό μέσω των social media, στοχοποιώντας την ίδια ,τον σύζυγο και το ανήλικο παιδί της!


Με νέα ανάρτησή της στο facebook, ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή τήρησε τα προβλεπόμενα μέτρα, τέθηκε όλη η οικογένεια σε καραντίνα και μόλις διαπιστώθηκε ότι είναι φορέας του ιού, τήρησε ευλαβικά τις οδηγίες των γιατρών και τις συστάσεις της αστυνομίας και διαψεύδει κατηγορηματικά ότι παραβίασε την καραντίνα, όπως την κατηγόρησαν και ότι η παιδίατρος την επισκέφθηκε στο σπίτι της. Οπως διευκρινίζει οι οδηγίες από την παιδίατρο δόθηκαν τηλεφωνικά και η μόνη επίσκεψη που πραγματοποίησε στο σπίτι, ήταν για να της παραδώσει γάντια και μάσκα, τα οποία και άφησε έξω από την πόρτα χωρίς να έχουν καμία άλλη επαφή.
O περιφερειάρχης Nοτίου Aιγαίου, με παρέμβασή του στην ανάρτηση της συμπολίτισσάς μας, εκφράζει τη λύπη του για όσα υπέστη η νεαρή μητέρα και της εύχεται περαστικά. Παραλλήλως τη συγχαίρει για την απόφασή της να μιλήσει δημοσίως για αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία από «ανθρώπους που ντροπιάζουν το νησί μας και την ιστορία του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, σημειώνοντας ότι μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του ανά πάσα στιγμή για οτιδήποτε χρειαστεί.