Από τη Δημοτική Τηλεόραση η μετάδοση των Ακολουθιών στην Κω - Δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΡΑΣ Π. Χατζηχριστοφή στο Kosnews24

Από τη Δημοτική Τηλεόραση η μετάδοση των Ακολουθιών στην Κω - Δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΡΑΣ Π. Χατζηχριστοφή στο Kosnews24

Έχει προγραμματιστεί η μετάδοση των Χαιρετισμών της Παρασκευής και της Θείας Λειτουργίας της προσεχούς Κυριακής

Τις Θείες Λειτουργίες που θα διεξάγονται αποκλειστικά προς το σκοπό της μετάδοσής τους, χωρίς την παρουσία πολιτών, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι Κώοι πολίτες μέσω της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω.


Ο Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής μιλώντας στο Kosnews24.gr δήλωσε:

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά και κατόπιν συνεννόησης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, έχω την χαρά να σας ανακοινώσω ως πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ πως το Δημοτικό μας μέσο θα μεταδίδει τις Θείες Λειτουργίες που θα διεξάγονται στο νησί μας, εφαρμόζοντας τη νέα απόφαση της κυβέρνησης (ΚΥΑ 2867/Υ1), η οποία ρητά αναφέρει ότι επιτρέπεται η τέλεση Λειτουργίας αποκλειστικά προς το σκοπό της τηλεοπτικής και της ραδιοφωνικής της μετάδοσης με την παρουσία του απολύτως αναγκαίου προσωπικού του Μέσου.

Να σημειώσω πως οι θείες Λειτουργίες θα τελούνται με την παρουσία του απολύτως αναγκαίου προσωπικού του Μέσου και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζομένους του μέσου για την καθημερινή τους προσπάθεια σε μια δύσκολη αλλά και ιστορική περίοδο που διανύει η ανθρωπότητα.

ADVERTORIALS