Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Παύλος Μπακίρης

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Παύλος Μπακίρης

Δελτίο Τύπου

           

Στην συνεδρίαση της Κυριακής 23/2/2020, η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ενέκρινε τις τροποποιήσεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης όπου στο άρθρο 11 αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι δεν μπορούν είναι υποψήφιοι ή να κατέχουν το αξίωμα του Προέδρου της Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων.

Κατόπιν τούτου ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Δωδεκανήσου, κ. Παύλος Μπακίρης απέστειλε επιστολή παραίτησης, την οποία και σας επισυνάπτουμε, στον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου κ. Στέλιο Κονταδάκη.

Στις 4-3-2020 εκδόθηκε από τον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου κ. Στέλιο Κονταδάκη απόφαση αντικατάσταση του παραιτηθέντος Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Δωδεκανήσου κ. Παύλου Μπακίρη από το αιρετό μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Ευτυχία Χαραλαμποπούλου, μέχρι τη διενέργεια εκλογών (επισυνάπτεται).


 

                                                           Ρόδος, 24/2/2020

Αξιότιμε κ. Γραμματέα,

Φίλε Στέλιο,

Όπως γνωρίζεις πρόσφατα αποδέχτηκα την τιμητική θέση του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την οποία και υπηρετώ με αφοσίωση και αίσθημα ευθύνης.

Όπως είναι γνωστό την Κυριακή 23/2/2020, η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ενέκρινε τις τροποποιήσεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης όπου στο άρθρο 11 αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι δεν μπορούν είναι υποψήφιοι ή να κατέχουν το αξίωμα του Προέδρου της Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων.

Ως εκ τούτου, πιστός στις αρχές στις αξίες και τους κανονισμούς λειτουργίας της παράταξής μας, τις οποίες πάντα τήρησα, οφείλω να αποχωρήσω από την θέση του Προέδρου της Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας.

Αποχωρώ πραγματικά περήφανος καθώς ως ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου πετύχαμε στο ακέραιο τους στόχους μας.  

Πρώτα ήρθε το μήνυμα της νίκης στην τοπική Αυτοδιοίκηση σε Δήμο και Περιφέρεια και ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε με την απόλυτη επικράτηση στις εθνικές εκλογές, πετυχαίνοντας τα Δωδεκάνησα να εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο για πρώτη φορά με 4 βουλευτές.

Θέλω να σε ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες και την στήριξη που μου έδωσες για να φέρω εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο.

Όπως και στο ξεκίνημα αυτής της διαδρομής συνεχίζω να πιστεύω  σε μια πραγματικά Νέα Ελλάδα.

Τη Νέα Ελλάδα που θα γυρίσει την πλάτη στην παλιά Ελλάδα που απογοητεύει, στην παλιά Ελλάδα που διαιρεί, στην παλιά Ελλάδα που υποχωρεί.

Εμείς,  ξέρουμε να προχωράμε μπροστά! Γιατί όπως λέει και ο πρωθυπουργός μας, εμείς κάνουμε το λόγο μας πράξη.

Θα συνεχίσω να δίνω το «παρών» παντού. Να λειτουργώ κάθε μέρα, σε κάθε κοινωνικό μετερίζι,  ως πολλαπλασιαστής του μηνύματος ελπίδας που εκπέμπει ο Πρόεδρός μας.

Πιστεύω πως όλοι μοιραζόμαστε τις ευθύνες. Όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη. Όλοι πρέπει να  είμαστε σε συνεχή διάλογο με την κοινωνία. Να στηρίζουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα για να υπερασπιστούμε τις αξίες μας και να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία στον τόπο μας.  

Παραμένω στη διάθεσή σου και ως φίλος αλλά και ως ενεργό μέλος της μεγάλης παράταξης της ΝΔ.

Καλή δύναμη,

Με εκτίμηση,

Παύλος Εμμ. Μπακίρης

Πρόεδρος Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου

ice_screenshot_20200305-160542.pngice_screenshot_20200305-160554.png

ADVERTORIALS