Συνάντηση του Δημάρχου Κω με τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κω

Συνάντηση του Δημάρχου Κω με τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά επισκέφτηκαν, την Τρίτη, οι γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κω, που λειτουργεί στο πρώην κτίριο του Δημοτικού Σχολείου στο Πλατάνι.

Στην συνάντηση συζήτησαν το οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και αφορά στην επαρκή και ποιοτική στέγασή του, με τρόπο που να καλύπτει τις ανάγκες σωστής εκπαίδευσης των μαθητών του.

Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που προκύπτουν για την απασχόληση και διαβίωση των μαθητών μετά την ολοκλήρωση του σχολείου.

Ο Δήμαρχος Κω δήλωσε στους γονείς ότι η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει με ευαισθησία τα προβλήματα του σχολείου και τους ενημέρωσε ότι αυτή την περίοδο οι υπηρεσίες του Δήμου, σε συνεργασία με τα στελέχη της δημοτικής αρχής, συντάσσουν το κτιριολογικό πρόγραμμα για το σύνολο του νησιού, όπου εμφανίζονται μεγάλες ανάγκες, στο οποίο θα ενταχθεί ο σχεδιασμός και για το ΕΕΕΕ Κω.

Γραφείο Τύπου

 

Manolis Xatziantoniou desk
ADVERTORIALS