Όραμα & Δράση για ΔΗΡΑΣ: Ο χρόνος σταμάτησε την 31η Αυγούστου 2019!

Πολιτικη Τετάρτη, 19η Φεβρουαρίου 2020
568f46f8e69db02cee448e4bd43d802a.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπόθεση ΔΗΡΑΣ: Ο χρόνος σταμάτησε την 31η Αυγούστου 2019!

Από τις πρώτες μέρες ανάληψης καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής και των όσων τραγελαφικών ακολουθήσαν στη συγκρότηση των διοικητικών συμβουλίων είναι εμφανές το μεγάλο έλλειμα διοικητικής επάρκειας.

Ότι δεν περιλαμβάνει φωτογράφηση και δημόσιες σχέσεις αποτελεί Γολγοθά για τους νεόκοπους σωτήρες μας.

Μόλις χθες (17/02/2020) πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΡΑΣ (2 συνεδριάσεις σε 6 μήνες).

Ένα νομικό πρόσωπο κατακρεουργημένο από την πολιτική Κυρίτση, ένα νομικό πρόσωπο υπό κατάρρευση συνεχίζει να φυτοζωεί με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια πολιτική φιλοσοφία και τις πρακτικές Κυρίτση.

Με λίγα λόγια η κάμερα να ακολουθεί κατά πόδας τον κο Νικηταρά και για όλα τα άλλα… έχει ο Θεός!!!

Όσοι εργαζόμενοι έχουν απομείνει να εργάζονται στο ΔΗΡΑΣ είναι είτε απλήρωτοι ή πληρώνονται με εξωλογιστικούς τρόπους (μέθοδος Κυρίτση) που ισοδυναμεί με μαύρη διαχείριση!!!

Δύο εργαζόμενοι εξακολουθούν να είναι σε επίσχεση εργασίας (ελλείψει πολιτικής βούλησης) με αποτέλεσμα να τους πληρώνουμε για να κάθονται σε απλά ελληνικά!!!

Άλλη μία μέθοδος Κυρίτση είναι η επιστράτευση νομικών προσώπων του Δήμου (βλέπε Μαρίνα) που μέσω δήθεν διαφήμισης επιχορηγούν επί της ουσίας το ΔΗΡΑΣ!!!

Ψήφισαν και ψηφίσαμε διαχειριστικό έλεγχο για την περίοδο Κυρίτση (01/01/2015 – 31/12/2019) αλλά είναι ήδη εκτεθειμένοι με τη δική τους διαχείριση!!!

Αγνοούν δε την ύπαρξη του προηγούμενου διαχειριστικού ελέγχου (2011-2014) που επιμελώς καταχώνιασε η διοίκηση Κυρίτση και οφείλουν να τον φέρουν έστω και τώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο εκτός αν έχουν και οι ίδιοι κάτι να κρύψουν!!!

Κανένα πλάνο, κανένα σχέδιο… Όλα σταμάτησαν στις 31 Αυγούστου 2019. Η πολιτική Κυρίτση που οδήγησε στο έκτρωμα του ΔΗΡΑΣ είναι εδώ… και σχεδόν κοντεύει να επιβραβευτεί… που ξέρετε μπορεί να τον καλέσουν και στο δημαρχείο για πλακέτα… φωτογράφοι να υπάρχουν!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
2025-07-02_21-43-56-962.jpg
Γ. Χατζημάρκος: Δεν ζητάμε από την Ε.Ε. να αντιμετωπίσει τα νησιά ως εξαίρεση αλλά ως εργαστήρια της νέας ευρωπαϊκής πολιτικής που θα δημιουργήσει σε αυτά το αύριο που οι νησιώτες αξίζουν

Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ομιλητής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε εκδήλωση αφιερωμένη  στα ευρωπαϊκά νησιά

2025-7-03-linopoti-ardeftiko.jpg
Η απάντηση του Δήμου Κω για το αρδευτικό δίκτυο Λινοποτίου

Δήμος Κω: Δεν αφορά σε μεροληπτική διαχείριση σε βάρος τους αλλά σε δεδομένα που οφείλουν όλοι να λάβουν υπόψη.

deuak.jpg
Zημιά στο δίκτυο ύδρευσης Πυλίου και βλάβη στο πιεστικό συγκρότημα υδροδότησης Αμανιού

Διακοπή νερού σε κάποιες περιοχές ή χαμηλή πίεση σε κάποιες άλλες.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Παρασκευή, 4 Ιουλίου 7:10ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency