Δύναμη Αλλαγής για Νικηταρά: Μετά από 6 μήνες κάλεσε σε σύσκεψη του Προέδρους των Κοινοτήτων….για να μη τους δει τελικά!!!

Δύναμη Αλλαγής για Νικηταρά: Μετά από 6 μήνες κάλεσε σε σύσκεψη του Προέδρους των Κοινοτήτων….για να μη τους δει τελικά!!!

‘’ Μετά από έξη μήνες κάλεσε σε σύσκεψη του Προέδρους των Κοινοτήτων….για να μη τους δει τελικά!!! .’’

Γνωρίζαμε και ήμασταν σίγουροι για την απαξίωση των δημοτικών κοινοτήτων από τον κ. Νικηταρά και την ετερόκλητη ομάδα του.

Υποθέταμε ότι αυτό δεν θα ήταν προκλητικά φανερό από τον πρώτο καιρό.

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε πολύ πιο γρήγορα.

Θεωρούσαμε επίσης ότι η απαξίωση θα αφορούσε μόνο τις Κοινότητες που δεν ελέγχει. Πέσαμε έξω σ’ αυτό γιατί η απαξίωση αφορά το σύνολο των Κοινοτήτων.

Εξαφανισμένος όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει ο κ. Νικηταράς, σύρθηκε εξ ανάγκης στην υποχρέωση του να δει και να ακούσει το σύνολο των Προέδρων.

Έτσι μετά από έξη και κάτι μήνες (!!!) κάλεσε σε πρώτη ουσιαστικά συνάντηση τους Προέδρους.

Η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί στις 11.00 ξεκίνησε στις 12 παρά για να ακούσουν έκπληκτοι οι Πρόεδροι τον κ. Νικηταρά να τους αναγγέλλει ότι δε θα παρίσταται γιατί κάτι έκτακτο έτυχε….

Άφησε εκπροσώπους τον κ. Πη, έναν μη εκλεγμένο σύμβουλο του και δύο υπηρεσιακούς από μια μόνο διεύθυνση. Στο ερώτημα: μα ούτε οι Τεχνικές υπηρεσίες δεν θα έρθουν; Αναρωτήθηκε αν τις έχουν καλέσει οπότε κλήθηκε και στέλεχος των Τ.Υ. που κατέφθασε ασθμαίνων… Με τον ίδιο τρόπο ειδοποιήθηκε και κατέφθασε και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος.

Τη θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδημάρχου κάλυψε ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου!!!!

Τόση η σημασία στις αγωνίες των Προέδρων που ακόμα και αυτή η «καλά» προγραμματισμένη συνάντηση δεν κράτησε ούτε πενήντα λεπτά!!

Πως άλλωστε να κρατήσει περισσότερο όταν δεν έχεις κάτι να πεις και πάνω από όλα δεν έχεις κανένα σχεδιασμό για το τι θα κάνεις.

Δυστυχώς για το νησί μας, έτσι θα πορευτεί η ετερόκλητη ομάδα που υποτίθεται ότι διοικεί.

Χωρίς θέσεις, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς στόχους.

Θα κάνει βέβαια το μόνο που ξέρει.

Αντιπολίτευση και λάσπη στη Δημοτική Αρχή της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και προσωπικά στο Γιώργο Κυρίτση.

ADVERTORIALS