Ν.Ε.Β.Σ.Δ. ΚΙΝΑΛ για μεταναστευτικό: Η κυβέρνηση επιτάσσει ακίνητα για «να κουκουλώσει κάτω από χάλι» το πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε

Ν.Ε.Β.Σ.Δ. ΚΙΝΑΛ για μεταναστευτικό: Η κυβέρνηση επιτάσσει ακίνητα  για «να κουκουλώσει κάτω από χάλι» το πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε

Δελτίο Τύπου

για την απόφαση της κυβέρνησης να επιτάξει ακίνητα στα νησιά

με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου!

Εδώ και μέρες παρατηρούμε την επικαιρότητα προσπαθώντας να επεξεργαστούμε «το θέατρο του παραλόγου» που στην πραγματικότητα αγγίζει τις ζωές όλων μας.!! Ομολογουμένως, τα απανωτά χτυπήματα της Κυβέρνησης στο φλέγον ζήτημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού μας έχουν αφήσει κυριολεκτικά άφωνους!!

Η κυβέρνηση αφού αγνόησε επιδεικτικά τις αποφάσεις των τοπικών μας κοινωνιών οφείλει να γνωρίζει πως με τη σημερινή της απόφαση παίζει με τη φωτιά!!

Επί εφτά μήνες ακροβατώντας, αφού έκλεισε τα μάτια και τα αυτιά στις αποφάσεις των τοπικών κοινωνιών, εγκλωβισμένη στην αδιαλλαξία της και κάνοντας επίδειξη αυταρχισμού στις δημοκρατικά εκλεγμένες αρχές των νησιών, επιτάσσει ακίνητα στην προσπάθεια της «να κουκουλώσει κάτω από χάλι» το πρόβλημα!! που η ίδια δημιούργησε.!!

Να ξέρει όμως, πως τα νέα κέντρα, είτε με επίταξη είτε χωρίς, δεν θα λύσουν από μόνα τους το πρόβλημα!

Το πρόβλημα είναι ευρύτερο και δυστυχώς ούτε η προηγούμενη, αλλά ούτε και η τωρινή Κυβέρνηση με την προχειρότητα και την αδιαλλαξία τους κατάφεραν να επιλύσουν!!.

Κατάφεραν όμως, με τραγελαφικό δυστυχώς τρόπο να μετατρέψουν ένα Ευρωπαϊκό ζήτημα σε εθνική τραγωδία!!!

ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ!!!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!!!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΚΙΝΑΛ