Επιβεβαίωση του Kosnews24 - Το Σάββατο στην Κω ο Νότης Μηταράκης για το μεταναστευτικό - Το πρόγραμμα των συναντήσεων

Επιβεβαίωση του Kosnews24 - Το Σάββατο στην Κω ο Νότης Μηταράκης για το μεταναστευτικό - Το πρόγραμμα των συναντήσεων

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Kosnews24 (πατήστε εδώ) για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, στην Κω.

Ο Υπουργός θα φτάσει στο νησί μας το απόγευμα του Σαββάτου, μετά την επίσκεψη του στο νησί της Λέρου. Δείτε παρακάτω το πρόγραμμά του, σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Δήμου Κω.


Ο Υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου Παναγιώτης Μηταράκης επισκέπτεται από αύριο βράδυ την Κω, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα.

Αύριο, Σάββατο 25 Ιανουαρίου, αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί μας, από τις 19.15 έως τις 23.00 θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου και των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων, του Επάρχου, των Περιφερειακών Συμβούλων και εκπροσώπων Φορέων.

Ο Υπουργός το πρωί της Κυριακής θα επισκεφτεί το Κ.Υ.Τ. ενώ στις 11.20 θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά στο γραφείο Δημάρχου.

Στον ίδιο χώρο, αμέσως μετά, θα συναντηθεί και με το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου.