Έρχεται σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η χωροθέτηση νέου Νοσοκομείου στην Κω - Τι δήλωσαν ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς και ο Υφυπουργός Τουρισμού Μ. Κόνσολας

Έρχεται σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η χωροθέτηση νέου Νοσοκομείου στην Κω - Τι δήλωσαν ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς και ο Υφυπουργός Τουρισμού Μ. Κόνσολας

Το θέμα νέου Νοσοκομείο στην Κω, έθεσε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνος Κόνσολα κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για την ανάδειξη της Ιπποκρατικής Ταυτότητας της Κω (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ).

Ο Δήμαρχος Κω τόνισε πως το νησί έχει ανάγκη ανέγερσης νέου νοσοκομείο και όχι την καλυτέρευση της λειτουργίας του υπάρχοντος νοσοκομείου, το οποίο έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο.

Ο κ. Νικηταράς δήλωσε πως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα τεθεί το θέμα της χωροθέτησης του νέου Νοσοκομείου της Κω και για τον λόγο αυτό ζήτησε την υποστήριξη του Υφυπουργού.

Ο κ. Κόνσολας σημείωσε πως αποτελούσε εδώ και χρόνια προτεραιότητά του στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα, όταν όμως για πρώτη φορά είχε καταθέσει την προοπτική για την ανέγερση νέου νοσοκομείου φορείς της Κω αλλά και αυτοδιοικητικοί παράγοντες διαφώνησαν κάθετα με την προοπτική χωροθέτησης σε συγκεκριμένο σημείο.

Ο Υφυπουργός συνέχισε τονίζοντας πως προσυπογράφει ότι απόφαση πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο Κω, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει απόλυτη συμφωνία στην προοπτική χωροθέτησης του νοσοκομείου και τότε θα είναι όχι απλά μπροστάρης αλλά χιλιόμετρα μπροστά για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου Κω.

Manolis Xatziantoniou desk
ADVERTORIALS