Δήμος Κω: Μονίμως απών από τα προβλήματα της Κω ο τέως δήμαρχος κ. Κυρίτσης. Προκαλεί ξανά.

Δήμος Κω: Μονίμως απών από τα προβλήματα της Κω ο τέως δήμαρχος κ. Κυρίτσης.  Προκαλεί ξανά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ


Μονίμως απών από τα προβλήματα της Κω ο τέως δήμαρχος κ. Κυρίτσης.

Προκαλεί ξανά.

Ο τραγικά απών από τα προβλήματα και τις αγωνίες των συμπατριωτών μας τέως Δήμαρχος κ. Κυρίτσης, αφού αδιαφόρησε πέντε χρόνια για το νησί μας και καλοπέρασε στη Δημαρχία, έβαλε την Κω στον χάρτη των hot spot.

Φόρτωσε το νησί μας με μία μόνιμη δομή, που έκανε «δώρο» στους Πυλιώτες, και συνεχίζει να προκαλεί με ψεύδη τους συμπατριώτες μας.

Παρακολουθεί το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά να τρέχει τέσσερις μήνες τώρα να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, που άφησε πίσω του.

Αρνούμενος να προσφέρει οτιδήποτε θετικό στο νησί μας, δεν αντέχει το διάλογο γιατί δεν έχει θέσεις για τα πραγματικά προβλήματα, για αυτό και δεν προσήλθε στο Διαπαραταξιακό όργανο για το προσφυγικό – μεταναστευτικό και προφανώς δεν θα προσέλθει και στο επόμενο.

Ο λαός της Κω δεν ξεχνά, να είναι σίγουρος για αυτό.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς αποτύπωσε με σαφήνεια τις θέσεις της δημοτικής αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο και τις ενέκρινε.

Κύριο μέλημα και αγωνία η προστασία της ειρηνικής κοινωνίας μας και της τουριστικής οικονομίας του νησιού μας.

Σήμερα που όσο ποτέ η κοινωνία της Κω έχει ανάγκη την ενότητα και την συμπαράταξη όλων για να αντιμετωπίσει τα δύσκολα χρόνια, ο κ. Κυρίτσης συνεχίζει να δυναμιτίζει το πολιτικό κλίμα ψευδόμενος. Γιατί το κάνει άραγε; Τι εξυπηρετεί;

Ο Θεοδόσης Νικηταράς, και η δημοτική αρχή στο σύνολό της, δίνουν μάχη σε όλα τα μέτωπα για τα πραγματικά συμφέροντα των συμπολιτών μας και μόνον αυτών.

Θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη και στη διάθεση καθενός για προσφορά στον τόπο.

Κάθε διχαστική φωνή θα μείνει στο περιθώριο, όπου ήδη βρίσκεται.

Γραφείο Τύπου  

ADVERTORIALS