Κλειστή στην κυκλοφορία θα παραμείνει η οδός Αβέρωφ, από αύριο Τρίτη 22 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή, από τις 08.00 το πρωϊ έως τις 15.00, το απόγευμα.
Η κυκλοφορία θα διακοπεί στο ύψος των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ λόγω αναγκαίων εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της οδού Θεμιστοκλέους, ενώ ανοιχτές θα παραμείνουν οι κάθετοι οδοί.
Οι διερχόμενοι καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες της Δημοτικής Αστυνομίας για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.
Γραφείο Τύπου
Παρά τις επανειλημμένες αναφορές κατοίκων προς τον δήμο, την αστυνομία και την εισαγγελία, ο χώρος συνεχίζει να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.
Το περιστατικό σημειώθηκε με αφορμή τη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη.
Θα απονεμηθούν τα Αριστεία και τα Βραβεία στους αριστούχος, καθώς και το Βραβείο με το επετειακό λεύκωμα «Βραβείο Σταμάτης Κ. Μανούσης».