Ολοκληρώθηκαν οι πολυήμερες διεργασίες της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου

Ολοκληρώθηκαν οι πολυήμερες διεργασίες της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου

Νομαρχιακή Επιτροπή

Ν. Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου και στα Δωδεκάνησα»

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολυήμερες διεργασίες της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου την περασμένη εβδομάδα, με βασικό θέμα τον οδικό χάρτη προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε μία αποτίμηση της πρώτης φάσης της διακυβέρνησης της ΝΔ και οι επιπτώσεις της στους εργαζόμενους και τους κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτους, καθώς και το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγήσει οι κυβερνητικές επιλογές σε σχέση με τη διαχείριση του  προσφυγικού πληθυσμού.

Επιπλεόν, αναλύθηκαν οι ενέργειες οι οποίες απαιτούνται να γίνουν το ερχόμενο διάστημα, ώστε να προχωρήσουν ομαλά οι εγγραφές των νέων μελών στις κατά τόπους οργανώσεις. Επίσης, συμφωνήθηκε ένας προγραμματισμός για ανοικτές στην κοινωνία εκδηλώσεις πολιτικής συζήτησης το προσεχές διάστημα, στις οποίες ζητούμενο είναι η συμμετοχή, η ζύμωση και ο εμπλουτισμός του πολιτικού διαλόγου με αριστερό και προοδευτικό πρόσημο στην περιοχή μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής στον ανοικτό αυτό διάλογο στο σύνολο των προοδευτικών δυνάμεων της Δωδεκανήσου, χωρίς αστερίσκους, ώστε να διαμορφωθεί από κοινού η επόμενη μέρα στον αριστερό και προοδευτικό χώρο.

Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου και στα Δωδεκάνησα.  

Το Γραφείο Τύπου.-

Manolis Xatziantoniou desk