Μίκα Ιατρίδη: «Είμαστε εδώ για να επιδιώξουμε λύσεις στα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιωτική Ελλάδα»

Μίκα Ιατρίδη: «Είμαστε εδώ για να επιδιώξουμε λύσεις στα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιωτική Ελλάδα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μίκα Ιατρίδη: «Είμαστε εδώ για να επιδιώξουμε λύσεις στα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιωτική Ελλάδα».

Ομιλία στην Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών.

 

«Η νησιωτική Ελλάδα υπάρχει γιατί υπάρχουν νησιώτες που ζουν και δημιουργούν πάνω σε αυτή» τόνισε στη Βουλή η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, στην πρώτη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών.

Η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη ξεκινήσει να θεσμοθετεί θετικά μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστούν παραλείψεις του παρελθόντος, ωστόσο, σημείωσε, ότι θα πρέπει να γίνει προσπάθεια ώστε να δοθούν λύσεις σε μόνιμη βάση.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε στα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τη νησιωτική Ελλάδα, όπως το μεταναστευτικό, η υγεία, η παιδεία, η ανάπτυξη και ο τουρισμός, η ενέργεια και το περιβάλλον, καθώς και το ζήτημα των συγκοινωνιών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Μίκα Ιατρίδη ζήτησε στον προγραμματισμό των ενεργειών της Υποεπιτροπής να κληθούν οι αρμόδιοι Υπουργοί, οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και όσοι φορείς και σύλλογοι δραστηριοποιούνται στη νησιωτική Ελλάδα, ώστε να διαμορφωθούν οι κατάλληλες πολιτικές και οι νησιώτες να στηριχθούν ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

 

ADVERTORIALS