Βρέττης Δημήτρης: Άμεσα το θέμα της παράνομης λειτουργίας του χοτ- σποτ στο Πυλί στο δημοτικό συμβούλιο

Βρέττης Δημήτρης: Άμεσα το θέμα της παράνομης λειτουργίας του χοτ- σποτ στο Πυλί στο δημοτικό συμβούλιο

Παραβρέθηκα στο χτεσινό, πρώτο κοινοτικό συμβούλιο Πυλίου μαζί με την επικεφαλής της παράταξης μας Κυρία Ρούφα Ιωάννα και τον δημοτικό σύμβουλο μας Κύριο Φραγκούλη Γιάννη. 

Με λύπη μου διαπίστωσα ότι ούτε ο νέος δήμαρχος δεν τίμησε το χωριό μας, που έχει τόσα προβλήματα, αλλά και κανένας αντιδήμαρχος ή εκπρόσωπος της νέας δημοτικής αρχής δεν ήρθε στην πρώτη συνεδρίαση της κοινότητας μας.

Για να μην αδικήσω κανέναν στην συνεδρίαση προσήλθε και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Κιάρης Μηνάς.

Ενώ ο κύριος πρόεδρος Πάχος Θοδωρής αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα και στην κατάσταση που παρέλαβε.

Η επικεφαλής μας έθεσε ξεκάθαρα το θέμα του μεταναστευτικού και ζήτησε το θέμα να έρθει άμεσα στο δημοτικό συμβούλιο για να πάρει θέση η νέα δημοτική αρχή αφού η στάση της προηγούμενης στο θέμα αυτό ήταν εγκληματική για το χωριό μας. 

Επίσης ενημέρωσε το κοινοτικό συμβούλιο για το έγγραφο του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής που ομολογεί δύο πολύ σημαντικά πράγματα:

α)  το χοτ σποτ στο Πυλί δεν έχει άδεια λειτουργίας και λειτουργεί παράνομα.

 

β) το ΦΕΚ ίδρυσης χοτ σποτ στο Λινοπότη ισχύει ακόμα και σήμερα.

Ο πρόεδρος και όλα τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου Πυλίου συμφώνησαν ομόφωνα με την πρόταση της κυρίας Ρούφα να ζητήσουν εγγράφως το θέμα του μεταναστευτικού να έρθει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Επιπλέον ζητήσαμε ενημέρωση για το κτήριο στο Αμανιού που μετατρέπεται σε νηπιαγωγείο για την νέα σχολική περίοδο καθώς δεν υπάρχουν σχετικές αποφάσεις ούτε από το κοινοτικό συμβούλιο Πυλίου ούτε και από το δημοτικό συμβούλιο και εκφράσαμε τις επιφυλάξεις μας.

Όπως έχω ξαναπεί θα είμαστε εδώ με προτάσεις, υπεύθυνα και ξεκάθαρα για να προστατέψουμε την δημόσια υγεία και την ασφάλεια των συγχωριανών μας που υποφέρουν από μια δομή που η λειτουργία της δεν είναι μόνο προβληματική αλλά όπως μπορούμε να αποδείξουμε είναι και παράνομη μακριά από ρατσιστικές διαθέσεις όπως είπε η Ιωάννα.

Με τιμή

Για τη δημοτική παράταξη «Όραμα και Δράση»

Βρέττης Δημήτρης

κοινοτικός σύμβουλος Πυλίου. .

 

 

ADVERTORIALS