Κεραμέως από Λέρο: Στηρίζουμε την ακριτική Ελλάδα και τους εκπαιδευτικούς που εκτελούν λειτούργημα

Κεραμέως από Λέρο: Στηρίζουμε την ακριτική Ελλάδα και τους εκπαιδευτικούς που εκτελούν λειτούργημα

 

Στο νησί της Λέρου βρίσκεται από την Τρίτη, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ενόψει του αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά.

H κυρία Κεραμέως ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους γονείς που στηρίζουν τα πιαιδιά και τόνισε πώς «η κυβέρνηση είναι κοντά στην ακριτική Ελλάδα για να στηρίξουμε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς που εκτελούν λειτούργημα σε πολύ δύσκολες συνθήκες».

Απευθυνόμενη στους μαθητές και τους γονείς η κ. Κεραμέως τόνισε ότι "η επιλογή της να βρίσκεται στην ακριτική Λέρο έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, πως η Πολιτεία και το υπουργείο Παιδείας είναι δίπλα σας. Δίπλα στους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, όλα τα στελέχη της εκπαίδευσης".

Η ίδια πρόσθεσε μιλώντας στους μαθητές ότι "τα καλύτερα είναι μπροστά σας. Σας ζηλεύω λίγο, θα ήθελα να είμαι στη θέση σας". Προς τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες, η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι "η Πολιτεία θα κάνει ό, τι περνά από το χέρι της για να σας στηρίξει". Την ίδια δέσμευση επανέλαβε και στους γονείς, ενώ ευχήθηκε "καλή σχολική χρονιά".

Χθες η κ. Κεραμέως συναντήθηκε με τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Λέρο,  η οποία μετά τη συνάντηση-συζήτηση που είχε δήλωσε ότι  “δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να καταγράφει κανείς ζητήματα εκπαίδευσης από το να συνομιλεί με τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς” και όπως είπε η υπουργός έγινε “μια εκ βάθρων συζήτηση με όλους τους εκπαιδευτικούς του νησιού της Λέρου για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και την καθημερινότητά τους”.

ADVERTORIALS