Στα Ιωάννινα οι Χ. Θεοχάρης και Μ. Κόνσολας για το "Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού"

Στα Ιωάννινα οι Χ. Θεοχάρης και Μ. Κόνσολας για το "Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού"

 

                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης και ο υφυπουργός κ. Μάνος Κόνσολας μεταβαίνουν αύριο στα Ιωάννινα ξεκινώντας κύκλο επαφών και συντονισμό κοινών ενεργειών με  τις Περιφέρειες της χώρας στο πλαίσιο των προγραμματικών εξαγγελιών του υπουργού για την σύσταση Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο της πόλης κ. Μωυσή Ελισάφ, φορείς του τουρισμού και θεσμικούς φορείς των Ιωαννίνων.

Παράλληλα θα δοθεί και συνέντευξη τύπου προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για την λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού

Κατά τις συναντήσεις θα συζητηθεί εκτενώς ο ρόλος και η λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού το οποίο έχει ως στόχο την επικοινωνία της Κεντρικής Διοίκησης με τις  Περιφέρειες καθώς και των Περιφερειών μεταξύ τους, τη διάχυση βέλτιστων πρακτικών, τη διαμόρφωση ενός κοινού και συντονισμένου πλάνου δράσης και την καλύτερη προβολή κάθε Περιφέρειας αλλά και της Ελλάδας συνολικά.

Η επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού, σηματοδοτεί και την νέα πολιτική που θα εφαρμοστεί στον τομέα του τουρισμού η οποία προβλέπει την ισχυρή συνεργασία όλων των αρμοδίων και την ανάληψη  δράσεων με κοινό στόχο την ευρεία ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΈΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

11:00 – 12:00: Δήμαρχος Ιωαννίνων - Μωυσής Ελισάφ - Δημαρχείο Ιωαννίνων (Λεωφόρος Δημοκρατίας 5)

13:00 – 14:00: Περιφερειάρχης Ηπείρου - Αλέξανδρος Καχριμάνης – Περιφέρεια Ηπείρου (Πλατεία Πύρρου 1)

14:00 – 15:00: Συνέντευξη τύπου - Περιφέρεια Ηπείρου(Πλατεία Πύρρου 1)

15:00 – 17:00: Συνάντηση με φορείς τουρισμού – OlympicHotel (Μελανίδη 2)

19:00 – 20:00: Επιμελητήριο Ιωαννίνων (Πουτέτση 14)

ADVERTORIALS