Ανεξαρτητοποιήθηκε από το Όραμα + Δράση ο Σταμάτης Πης - Η δήλωσή του

Ανεξαρτητοποιήθηκε από το Όραμα + Δράση ο Σταμάτης Πης -  Η δήλωσή του

Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης

Δημοτικού Συμβούλου Σταμάτη Πη

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μου,

είναι γνωστό ότι από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με το Δήμο μας προσπαθώ να τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και να συμβάλλω με τις δυνάμεις που διαθέτω στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του νησιού μας.

Η συμμετοχή μου στο Δήμο, είτε από τη θέση της δημοτικής αρχής είτε από τη θέση της μειοψηφίας, με δίδαξε ότι μόνο με συναίνεση και συνεργασία μπορούμε να βρούμε λύσεις και να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα στη δύσκολη εποχή που ζούμε.

Ότι μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε την ενότητα και την ηρεμία στην κοινωνία μας.

Αυτή πιστεύω ότι ήταν η εντολή που έδωσαν οι συνδημότες και οι συνδημότισσές μας με το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, ειδικά στις συνθήκες που διαμόρφωσε το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής.

Είναι σε όλους γνωστό ότι έδωσα τη μάχη των εκλογών, με όλες τις δυνάμεις μου, δίπλα στην επικεφαλής της παράταξής μας κα Ιωάννα Ρούφα. Όμως οι εκλογές τελείωσαν, το αποτέλεσμα είναι γνωστό και πρέπει να το σεβαστούμε.

Οι συνδημότες και οι συνδημότισσές μας επέλεξαν για Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά, με εντολή συνεργασίας στη Διοίκηση του Δήμου.

Για αυτούς τους λόγους προσπάθησα να γίνει πράξη η συνεργασία της παράταξης «ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ», με την οποία συμμετείχα στις εκλογές, με τον νέο Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την παράταξή του, που επέλεξαν οι συμπολίτες μας για νέα δημοτική αρχή.

Δυστυχώς διάφοροι λόγοι δεν επέτρεψαν να προχωρήσει μια τέτοια συνεργασία.

Όμως οι μεγάλες ανάγκες του νησιού μας δεν μπορούν να περιμένουν.

Σήμερα πρέπει να προχωρήσουν λύσεις σε σοβαρά ζητήματα.

Δεν έχουμε το δικαίωμα να διακινδυνεύσουμε την κυβερνησιμότητα του Δήμου μας ούτε να απογοητεύσουμε τους συνδημότες μας που περιμένουν πολλά από όλους μας.

Με το βάρος αυτής της ευθύνης πήρα την απόφαση και κατέθεσα σήμερα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Καλούδη δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου από την παράταξη «ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ».

Θα παραμείνω ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος για να προσφέρω στο νησί μας όπως μου ζήτησαν οι συνδημότες μας, τιμώντας με με την ψήφο τους, στη διάθεση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά.

Κως, 3 Σεπτεμβρίου 2019

ADVERTORIALS