Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γ. Καλλούδης - Αντιπρόεδρος η κ. Παρισίδη, γραμματέας ο κ. Ν. Ζερβός.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γ. Καλλούδης - Αντιπρόεδρος η κ. Παρισίδη, γραμματέας ο κ. Ν. Ζερβός.

Νέα σελίδα στο Δήμο Κω, από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου η πρώτη ημέρα ανάληψης καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, με τον Θεοδόση Νικηταρά να αναλαμβάνει το ''τιμόνι'' του Δήμου Κω.

Λίγο μετά τις 12 ξεκίνησε η διαδικασία για την εκλογή του προεδρείου του Δ.Σ., των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Από τη Δημοτική Αρχή για τη θέση του Προέδρου προτάθηκε ο δημοτικός Σύμβουλος της Ισχυρής Κω Γιάννης Καλλούδης, από τη Δύναμη Αλλαγής για τη θέση της Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προτάθηκε η Σμαράγδη Παρισίδη, ενώ για την θέση του γραμματέα του Δ.Σ. η παράταξη Όραμα + Δράση δεν πρότεινε κάποιο πρόσωπο. Για να διευκολυνθεί η διαδικασία ο κ. Νικηταράς πρότεινε για την συγκεκριμένη θέση τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του κ. Νίκο Ζερβό.

Στην ψηφοφορία για τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ο κ. Καλλούδης έλαβε 19 ψήφους υπέρ και 13 λευκά (δεν ψήφισε η κ. Μακρή η οποία απουσίαζε.)

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Καλλούδης


Για την θέση της Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου η κ. Παρισίδη έλαβε 31 ψήφους υπέρ και 1 λευκό (δεν ψήφισε η κ. Μακρή η οποία απουσίαζε.)

Αποτέλεσμα εικόνας για Παρισίδη Σμαραγδή


Για την θέση του Γραμματέα ο κ. Ζερβός έλαβε 20 ψήφους υπέρ και 12 λευκά (δεν ψήφισε η κ. Μακρή η οποία απουσίαζε.)

ice_screenshot_20190901-133323.png


Για να δείτε τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κω ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Για να δείτε τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κω ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 
 
ADVERTORIALS