Η Μίκα Ιατρίδη Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ και νέα Γραμματέας της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής

Η Μίκα Ιατρίδη Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ και νέα Γραμματέας της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής

Η Μίκα Ιατρίδη ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ. Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που, ως Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω αποτελεσματικά στη στήριξη του κυβερνητικού έργου στη Βουλή των Ελλήνων»

Στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, η επιστολή του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία ορίστηκε ως Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη.

Με την ανακοίνωση της επιστολής, η βουλευτής Δωδεκανήσου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη και το Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σταύρο Καλαφάτη για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή που μου έκαναν.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει ήδη ξεκινήσει με γοργά βήματα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών και να εκπληρώνει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Από τη θέση μου ως Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, θα κάνω το καλύτερο δυνατό, ώστε με πολλή δουλειά η Κοινοβουλευτική Ομάδα μας να στηρίξει αποτελεσματικά και εποικοδομητικά το κυβερνητικό έργο στη Βουλή των Ελλήνων».


Η Μίκα Ιατρίδη είναι η νέα Γραμματέας της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων στη Βουλή, η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, εκλέχτηκε Γραμματέας της Επιτροπής.

Με αφορμή την εκλογή της, η Μίκα Ιατρίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου βουλευτές, από όλα τα κόμματα της Βουλής, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στη θέση του Γραμματέα της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.

Έχουμε μπροστά μας την κατάθεση κρίσιμων νομοσχεδίων, τα οποία στόχο έχουν να ελαφρύνουν το φορολογικό βάρος από τους Έλληνες πολίτες και να δώσουν τα κατάλληλα κίνητρα για ουσιαστική ανάπτυξη, μέσω μιας καλύτερης και δικαιότερης φορολογίας. Με πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε».

HONDOS UNDER
ARMONIA
Manolis Xatziantoniou desk