Μίκα Ιατρίδη από την Κω: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μεγάλη ευκαιρία για να βγούμε μπροστά. Με δύναμη κι αυτοπεποίθηση. Ισχυρά Νησιά σε μια Αυτοδύναμη Ελλάδα!»

Μίκα Ιατρίδη από την Κω: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μεγάλη ευκαιρία για να βγούμε μπροστά. Με δύναμη κι αυτοπεποίθηση. Ισχυρά Νησιά σε μια Αυτοδύναμη Ελλάδα!»

Μίκα Ιατρίδη από την Κω: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μεγάλη ευκαιρία για να βγούμε μπροστά. Με δύναμη κι αυτοπεποίθηση. Ισχυρά Νησιά σε μια Αυτοδύναμη Ελλάδα!»

«Και η Κως δίνει το σύνθημα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή» τόνισε η Μίκα Ιατρίδη κατά την παρουσία της στο νησί. Η υποψήφια με τη Ν.Δ. βουλευτής Δωδεκανήσου συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις περιοδείες της στα Δωδεκάνησα και τις συνομιλίες της με τους συμπατριώτες της.

«Στις 9 Ιουνίου ξεκινήσαμε από εδώ, λίγο πριν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να πείσουμε όλο και περισσότερους συμπατριώτες μας να στηρίξουν την παράταξη μας, την πατριωτική δύναμη που εγγυάται την εθνική ακεραιότητα και την προκοπή όλων των Ελλήνων» επεσήμανε η Μίκα Ιατρίδη.

Ανταποκρινόμενη και στις θερμές εκδηλώσεις των συμπατριωτών και συμπατριωτισσών της, η υποψήφια με τη Ν.Δ. βουλευτής Δωδεκανήσου πρόσθεσε:

«Είμαι βέβαιη ότι στις 7 Ιουλίου και η Κως θα είναι πάλι μπλε. Όχι γιατί θα στηρίξει τη Ν.Δ. αλλά γιατί θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται για την ανάπτυξη των νησιών μας.

Οι αγωνίες των συμπατριωτών μου, όλων όσων ζούμε και μεγαλώνουμε στον τόπο μας, είναι δεδομένες. Η Ν.Δ. μπορεί να ανταποκριθεί και να απαντήσει στα προβλήματα των νησιωτών.

Με υπεύθυνη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος, όπως εξήγησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσία του στο νησί μας.

Με ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, με τη μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις και την παροχή ειδικών κινήτρων για νέες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις στα νησιά και τις ακριτικές περιοχές.

Με μείωση της φορολογίας για όλο το τουριστικό πακέτο. Με στήριξη των εργαζομένων και εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας.

Με ένα νέο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης υποδομών με έμφαση στο νησιωτικό χώρο. Με στήριξη των δημόσιων υπηρεσιών.

Την επόμενη ημέρα των εκλογών μας περιμένει πολλή δουλειά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μεγάλη ευκαιρία για να βγούμε μπροστά. Με δύναμη κι αυτοπεποίθηση. Ισχυρά Νησιά σε μια Αυτοδύναμη Ελλάδα!»


Μίκα Ιατρίδη από την Κάλυμνο: «Με τους συμπατριώτες μου στην Κάλυμνο χτίζουμε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και πριν, αλλά και μετά τις εκλογές. Στις 8 Ιουλίου ξημερώνει μια καινούργια φωτεινή μέρα για την Κάλυμνο, τα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα!»

Μετά την Πάτμο, η Κάλυμνος ήταν ο επόμενος σταθμός της Μίκας Ιατρίδη, στο πλαίσιο των επισκέψεων της στα νησιά της Δωδεκανήσου, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η υποψήφια με τη Ν.Δ. βουλευτής Δωδεκανήσου βρέθηκε με τους Καλύμνιους συμπατριώτες της και συζήτησαν τόσο για τα τοπικά ζητήματα του νησιού, όσο και για την ετοιμότητα της Ν.Δ. να ανταποκριθεί, ως κυβέρνηση, στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της 8ης Ιουλίου. Η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε:

«Από τα Δωδεκάνησα, μεταξύ των οποίων και την Κάλυμνο, ξεκινήσαμε μαζί με τον Πρόεδρο μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την προσπάθεια μας να πείσουμε όλο και περισσότερους Έλληνες να μας εμπιστευθούν, όλο και περισσότερους Έλληνες να μας στηρίξουν με την ψήφο τους.

Είχα τη χαρά να συνομιλήσω ξανά με τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες μου, εδώ στην Κάλυμνο. Μιλήσαμε και συζητήσαμε για το πρόγραμμα της Ν.Δ. και τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσουμε για ουσιαστική ανάπτυξη για την Κάλυμνο.

Ήδη, από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί έχουμε δεσμευθεί για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Καλύμνου, με ενίσχυση της αλιείας, της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού αλλά και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως ο αναρριχητικός τουρισμός, για τον οποίο η Κάλυμνος, με καλυτέρευση των συγκοινωνιών, μπορεί να καταστεί σπουδαίος παγκόσμιος προορισμός.

Με τους συμπατριώτες μου στην Κάλυμνο χτίζουμε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και πριν, αλλά και μετά τις εκλογές. Στις 8 Ιουλίου ξημερώνει μια καινούργια φωτεινή μέρα για την Κάλυμνο, τα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα».

Manolis Xatziantoniou desk