Μ.ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να δώσουμε λύσεις. Οκτώ κορυφαίες νομοθετικές παρεμβάσεις μέσα στο πρώτο εξάμηνο

Μ.ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να δώσουμε λύσεις. Οκτώ κορυφαίες νομοθετικές παρεμβάσεις μέσα στο πρώτο εξάμηνο

«Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να δώσουμε λύσεις. Οκτώ κορυφαίες νομοθετικές παρεμβάσεις μέσα στο πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας»

Μετά την Κω, η Κάλυμνος, η Λέρος, η Πάτμος και οι Λειψοί, ήταν οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του Μάνου Κόνσολα, ο οποίος την Τετάρτη το βράδυ θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική ομιλία στον πεζόδρομο της Εθνάρχου Μακαρίου στο κέντρο της Ρόδου.

Ο Μάνος Κόνσολας στην περιοδεία του στα νησιά, βρέθηκε κοντά στους πολίτες και αναφέρθηκε τόσο στα τοπικά προβλήματα, όσο και στην επόμενη μέρα για τη χώρα και τα Δωδεκάνησα.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έρχεται για να αλλάξει τη χώρα και όχι για να διαχειριστεί τη μιζέρια και την παρακμή.

Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές. Μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα έχουμε ψηφίσει στη Βουλή τα νομοσχέδια που είναι ήδη έτοιμα και αφορούν:

- Στις μεγάλες αλλαγές στη δημόσια διοίκηση με κύρια αιχμή την εξυπηρέτηση των πολιτών στις νησιωτικές περιοχές.

- Στο νέο φορολογικό κώδικα, με μείωση φόρων, σταθερό και απλοποιημένο πλαίσιο και 120 δόσεις για όλους.

- Στο νέο επενδυτικό και αναπτυξιακό νόμο με αυξημένα ποσοστά ενίσχυσης για τις νησιωτικές περιοχές και ειδικά αναπτυξιακά και φορολογικά κίνητρα.

- Στην επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης για να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης και την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, που αποφυλακίζει, αδιακρίτως, επικίνδυνους κακοποιούς.

- Στο νέο χωροταξικό για τον τουρισμό που θα ανοίξει το δρόμο για επενδύσεις στα νησιά μας.

- Στο νέο εκλογικό νόμο που θα διασφαλίζει το σχηματισμό κυβέρνησης και θα ακυρώνει τις μεθοδεύσεις Τσίπρα για την αυτοδυναμία.

- Στις μεγάλες αλλαγές στην αυτοδιοίκηση, παράλληλα με τις νομοθετικές ρυθμίσεις, για να μπορούν να λειτουργήσουν οι δήμοι και να βγουν από το αδιέξοδο που δημιούργησε η εφαρμογή της απλής αναλογικής.

- Στην αλλαγή του χάρτη σε όλες τις βαθμίδες της δημόσιας εκπαίδευσης που θα αναβαθμιστεί, χωρίς ιδεοληψίες.

 

ADVERTORIALS