ΚΚΕ ΚΩ: Η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κω απέδειξε πόσο πολύ μοιάζουν με τη ΝΔ

ΚΚΕ ΚΩ: Η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κω απέδειξε πόσο πολύ μοιάζουν με τη ΝΔ

Δελτίο Τύπου


Αυτό που κατάφερε η Υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κω ,παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της να προβάλλει διαφορές ανάμεσα στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ήταν να αποδείξει πόσο πολύ μοιάζουν.

Μείωση φορολόγησης κερδών των μεγάλων ομίλων, μείωση συντελεστών ΦΠΑ στην εστίαση, εθελοντική φορολόγηση εφοπλιστών, προσέλκυση επενδυτών που προϋποθέτει την μονιμοποίηση ευέλικτων μορφών απασχόλησης, φτήνεμα του εργατικού κόστους και φυσικά κουστούρεμα των δημόσιων δαπανών για Παιδεία Υγεία και Κοινωνική Πρόνοια προκειμένου να πιαστούν τα ταμειακά πλεονάσματα και να πεταχτούν κάποια ψίχουλα στον λαό για την διαχείριση της ακραίας φτώχειας.

Τα ίδια πράγματα υπόσχεται οτι θα υλοποιήσει και η ΝΔ.

Γι αυτό ,εκείνο που χρειάζεται ο λαός δεν είναι μια αυτοδύναμη ή κυβέρνηση συνεργασίας με τα κόμματα που υπέγραψαν μνημόνια, εφαρμοστικούς και μεσοπρόθεσμα.

Αυτό που πρέπει να αναδείξει από την κάλπη στις 7 Ιούλη είναι η θέλησή του να επιβάλλει την ικανοποίηση των δικών του σύγχρονων αναγκών , την επαναφορά όλων των απωλειών ,την 13η & 14η σύνταξη και μισθό ,για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, και των κλαδικών ΣΣΕ. Για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος, της πρώτης κατοικίας, των ανέργων. Για κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών απασχόλησης την προστασία της λαϊκής κατοικίας, την σταθερότητα και ειρήνη στην περιοχή.

Αυτά δηλαδή που ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ, ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή όπως και τα άλλα κόμματα της “μιάς χρήσης” αρνούνται ακόμη και να συζητήσουν γιατί πάνε κόντρα στην ανταγωνιστικότητα και την επιχειρηματικότητα ,τα ιερά και όσια της Ευρωπαϊκής Ενωσης και ΝΑΤΟ ,κόντρα στην κερδοφορία των μεγάλων ομίλων.

Δίκαια αιτήματα και διεκδικήσεις που το ΚΚΕ παλεύει μέσα και έξω από την Βουλή .

Η μόνη χρήσιμη ψήφος που μπορεί να είναι η δύναμη του εργαζόμενου, του άνεργου, του μικροεπαγγελματία,του αγρότη ,του νέου στις 8 Ιούλη.

ΚΟΒ Κω του ΚΚΕ

29/06/2019

ADVERTORIALS