Βασίλης Α. Υψηλάντης «Να ενισχυθούν οι λιμενικές υποδομές στη Σύμη ώστε να υπάρξει ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού»

Πολιτικη Τρίτη, 25η Ιουνίου 2019
523c8eb2c3e92ab69a336cac1e8441c1.jpg

Βασίλης Α. Υψηλάντης «Να ενισχυθούν οι λιμενικές υποδομές στη Σύμη ώστε να υπάρξει ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού»

Στο νησί της Σύμης περιόδευσε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, συνοδευόμενος από φίλους και συνεργάτες του.

Περιοχές όπως ο Γυαλός, το Πέδι, το Χωριό αλλά και το μουράγιο του νησιού είναι μερικές από αυτές που επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου, έχοντας έτσι την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες αλλά και κατοίκους οι οποίοι και του εξέθεσαν όχι μόνο τις πρακτικές, καθημερινές δυσκολίες ενός ακριτικού νησιού όπως η Σύμη, αλλά και αυτές τις τουριστικής περιόδου.

Αυτό που διαπιστώθηκε από τον κ. Υψηλάντη είναι η ανάγκη ενίσχυσης λιμενικών υποδομών για το νησί, η οποία θα πρέπει να υπάρξει μέσα από αποκεντρωμένες δομές των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, έτσι ώστε να επέλθουν περισσότερα έσοδα στο νησί.

«Είναι υποχρέωση μας να δώσουμε λύση σε αυτά τα ζητήματα, καθώς μόνο έτσι θα υπάρξει ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού» δήλωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με την Νέα Δημοκρατία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
astynomia-1-(1).jpg
Διάρρηξη οικίας στο Μαστιχάρι - Έκλεψαν χρυσαφικά

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Πέμπτη 10 Ιουλίου

stighmiotipo-othonis-2025-07-11-085051.png
ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών χωρίς ταυτότητα

Η υποβολή του αιτήματος γίνεται μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE, στην επιλογή ΑΦΜ & Κλειδάριθμος.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Σάββατο, 12 Ιουλίου 9:54ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency