Το νησί της Καλύμνου επισκέφθηκε, η Ελευθερία Φτακλάκη, υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το Κίνημα Αλλαγής. ΦΩΤΟ

Το νησί της Καλύμνου επισκέφθηκε, η Ελευθερία Φτακλάκη, υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το Κίνημα Αλλαγής. ΦΩΤΟ

Δελτίο Τύπου

Το νησί της Καλύμνου επισκέφθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας της στο βόρειο συγκρότημα η κα Φτακλάκη, υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το Κίνημα Αλλαγής, όπου και είχε συναντήσεις με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, Δημήτρη Διακομιχάλη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Άγγελο Καλαθιανάκη και τα στελέχη της ΤΟ του Κινήματος Αλλαγής.

Συνομίλησε με τους κατοίκους του νησιού, όπου είχε τη δυνατότητα να ιεραρχήσει τα προβλήματα αλλά και να ακούσει προτάσεις της τοπικής κοινωνίας.

Το νησί της Καλύμνου αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα στους τομείς της υγείας, των υποδομών, της καλύτερης διασύνδεσης του νησιού. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του Blue Star που ενώ το χειμώνα έπιανε 2 φορές την εβδομάδα το λιμάνι της Καλύμνου, τη θερινή περίοδο αντί να αυξηθεί μειώθηκε σε 1 φορά!

Ένα μείζον ζήτημα είναι η ανεργία και η μετανάστευση των νέων αλλά και η μάστιγα των ναρκωτικών που δεν έχει αντιμετωπιστεί με κατάλληλες πολιτικές και δράσεις!

Στο θέμα της υπέρμετρης φορολόγησης, της αύξησης του ΦΠΑ και της κακής τουριστικής σεζόν, οι επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ρευστότητας και οι επιχειρήσεις δεν αντέχουν.

Η βελτίωση του τουριστικού brand της Καλύμνου που αφορά στον αναρριχητικό τουρισμό καθώς και η ανάδειξη κι άλλων μορφών τουρισμού ( περιπατητικός, καταδυτικός και αγροτουρισμό), αποτελούν προκλήσεις για την επόμενη μέρα.

Όπως δήλωσε η κα Φτακλάκη, «η Κάλυμνος αποτελεί άλλο ένα από τα κατοικημένα 15 νησιά της Δωδεκανήσου που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν στήριξε με ενεργές πολιτικές. Η νησιωτικότητα πρέπει να γίνει πράξη, με δράσεις που όχι μόνο θα δώσουν ανάσα στους πολίτες αλλά θα τους κρατήσουν στα νησιά».

Στις 7 Ιουλίου ο Καλυμνιακός λαός θα στείλει το μήνυμα Αλλαγής!! Θα δώσει αξία στην ψήφο του, ψηφίζοντας Κίνημα Αλλαγής!!

ADVERTORIALS