Επίσκεψη στην Κω πραγματοποίησε η Ελένη Μαυρόγαλου

Επίσκεψη στην Κω πραγματοποίησε η Ελένη Μαυρόγαλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Επίσκεψη στην Κω πραγματοποίησε την Παρασκευή 14/06 και το Σάββατο 15/06 η Ελένη Μαυρόγαλου, Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Ν.Δ.

Στις συναντήσεις της με φορείς και πολίτες ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νησιού, όπως το μεταναστευτικό, οι ζημιές από το σεισμό που ακόμα δεν έχουν επιδιορθωθεί, η υποστελέχωση του νοσοκομείου και η ανάγκη της δημιουργίας του νέου νοσοκομείου που αποδεικνύεται και από την πρόσφατη δημοσιοποίηση της μελέτης σκοπιμότητας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης της είχε συνομιλία με την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Κωνσταντίνα Σβύνου αλλά και την αντιπρόεδρο και υποψήφια Ευρωβουλευτή με τη Ν.Δ. κ. Μαρία Τριανταφυλλοπούλου, με θέμα συζήτησης τις προκλήσεις του τουρισμού στα νησιά μας για την επόμενη δεκαετία και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Επίσης έδωσε σειρά συνεντεύξεων εφ’ όλης της ύλης στα τοπικά μέσα.

Με αφορμή την επίσκεψη η κ. Μαυρόγαλου δήλωσε:

«Με μεγάλη μου χαρά βρίσκομαι ξανά στην Κω, ένα μέρος που έχω πολλούς αγαπητούς συγγενείς και φίλους. Εδώ, όπως και σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, οι πολίτες δίνουν το μήνυμα της αλλαγής. Τους καλώ να στηρίξουν την Νέα Δημοκρατία και να δώσουν ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φορείς και τους πολίτες για την θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξαν και να τους προτρέψω να εμπιστευτούν τα νέα στελέχη που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ανά την Ελλάδα, στηρίζοντας έτσι την ανανέωση στην πράξη!»

Manolis Xatziantoniou desk