Έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συγκαλεί η κυβέρνηση στις 5.30 απόψε στο Μαξίμου - Ακυρώθηκε η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα σε Νίσυρο και Κω

Έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συγκαλεί η κυβέρνηση στις 5.30 απόψε στο Μαξίμου - Ακυρώθηκε η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα σε Νίσυρο και Κω

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κω ο Αλέξης Τσίπρας,στο πλαίσιο της περιοδείας του στα Δωδεκάνησα, θα έφτανε στην Κω την Κυριακή 16 Ιουνίου, και στις 7.00 μμ, θα συνομιλούσε με τους κατοίκους σε μία ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στον χώρο του Λαογραφικού Μουσείου (Χάνι). Η  επίσκεψη όμως του πρωθυπουργού σε Νίσυρο και Κω ακυρώθηκε.

Πηγές της Κουμουνδούρου διατείνονται ότι στο επίσημο πρόγραμμα του πρωθυπουργού δεν ήταν η επίσκεψη στην Κω.  Η τελευταία εξέλιξη φέρνει τον πρωθυπουργό να συγκαλεί το ΚΥΣΕΑ στις  5.30 απόψε στο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. θα βρεθούν οι εξελίξεις με την Τουρκία και θα έχει ως θέμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την αξιολόγηση της κατάστασης και το συντονισμό των ενεργειών, σε συνέχεια των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η απόφαση του πρωθυπουργού να συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ σήμερα, έρχεται μετά την κλιμάκωση των προκλήσεων από την πλευρά της Τουρκίας, στην ανατολική Μεσόγειο.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ακυρώνεται η περιοδεία του Πρωθυπουργού σε Νίσυρο και Κω λόγω έκτακτων ανελαστικών υποχρεώσεών του »

Με ιδιαίτερη επιτυχία, μεγάλη συμμετοχή των πολιτών και ξεχωριστές  στιγμές μιας πολύ ζεστής υποδοχής, ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο το πρώτο μέρος της περιοδείας του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στα νησιά του Νότιου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου, Ρόδο, Χάλκη και  Τήλο.

Το δεύτερο μέρος, που αφορούσε το Βόρειο συγκρότημα και προέβλεπε περιοδεία στη Νίσυρο και ομιλία σε ανοιχτή εκδήλωση στην Κω,  ακυρώνεται  λόγω  έκτακτων ανελαστικών υποχρεώσεων του Πρωθυπουργού στην Αθήνα.

   

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ

ADVERTORIALS