Θερμή υποδοχή από τους Κώους, στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Κατάμεστο το H20. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Θερμή υποδοχή από τους Κώους, στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Κατάμεστο το H20. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ασφυκτικά γέμισαν το H20 οι πολίτες της Κω για να υποδεχθούν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν υπήρχε καρέκλα ούτε για δείγμα, με αρκετό κόσμο μάλιστα, να περιμένει έξω από την καφετέρια του ξενοδοχείου Kos Aktis τον πρόεδρο της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους πολίτες μίλησε για το ζήτημα του μεταναστευτικού, λέγοντας πως θα επισπευσθούν οι διαδικασίες ασύλου έτσι ώστε να μην υπάρχει αναμονή ετών όπως τώρα, με τους μετανάστες οι οποίοι δικαιούνται άσυλο να παίρνουν τα απαραίτητα έγγραφα και τους υπόλοιπους να γυρνούν αμέσως πίσω στην Τουρκία.

Αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες στον τομέα της Υγείας λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται 175 αεροδιακομηδές από το νησί της Κω στην Ρόδο και την Αθήνα, δαπανώντας εκατομμύρια κάθε χρόνο και το κράτος να μην έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε και αυτό το νούμερο να μειωθεί αλλά και να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες υγείας στο νησί μας.

Ξεκαθάρισε πως εάν εκλεγεί θα είναι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων όχι μόνο αυτών που τον ψήφισαν, ενώ ζήτησε να μην πάει ούτε μια ψήφος χαμένη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.«Μετά τα ψέματα, τους φόρους, την εξαπάτηση την οποία βιώσαμε, δεν θα ήθελα να ξαναβιώσετε την εμπειρία ενός πρωθυπουργού, ο οποίος θα έρθει στην εξουσία λέγοντάς σας πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν. Γι' αυτό και δεσμεύομαι ότι αυτά τα οποία σας λέμε θα γίνουν πράξη την επόμενη μέρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην αυριανή προκήρυξη εκλογών ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας κάνει το καλύτερο δώρο, ανήμερα της εορταστικής του εορτής του Κυριάκου, στον ελληνικό λαό και όχι στον ίδιο.

«Πρέπει να μεγαλώσουμε την πίτα. Πρέπει από αυτό το μέρισμα ευημερίας να ωφεληθούν όλοι οι Έλληνες. Θα το πετύχουμε μειώνοντας τους φόρους για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα, για κάθε επιχειρηματία είτε είναι μικρός είτε είναι μεγάλος. Θα το πετύχουμε σαρώνοντας τα εμπόδια που ταλαιπωρούν σήμερα τον κάθε επιχειρηματία, ο οποίος θέλει να επιχειρήσει στον τόπο του, για να μπορέσουν οι επιχειρηματίες και πάλι να δημιουργήσουν πολλές καλές νέες θέσεις εργασίας. Να φέρουμε πίσω τα παιδιά που έφυγαν στο εξωτερικό, τα παιδιά που θέλουν να δημιουργήσουν στην Ελλάδα, να μπορέσουν να γυρίσουν στον τόπο τους να επιχειρήσουν, να φτιάξουν εδώ τις ζωές τους». Δεν παρέλειψε, όμως, να επισημάνει ότι η μείωση των φόρων και των εμποδίων για τις επιχειρήσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με την ενίσχυση της θέσης των εργαζομένων: «Θα στηρίξουμε τους εργαζόμενους στον τουρισμό. Διότι, δεν υπάρχει καλή επιχείρηση η οποία δεν φροντίζει τους εργαζόμενούς της. Καλή επιχείρηση είναι η επιχείρηση που πληρώνει καλούς μισθούς και έχει τους εργαζόμενους ικανοποιημένους» δήλωσε ο κ.Μητσοτάκης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την υποδοχή αλλά και την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στους πολίτες της Κω

ADVERTORIALS