Ψήφισε στο Πυλί η υποψήφια Δήμαρχος Κω Ιωάννα Ρούφα - Έψιμου

Ψήφισε στο Πυλί η υποψήφια Δήμαρχος Κω Ιωάννα Ρούφα - Έψιμου

Στο 128ο τμήμα στο Πυλί, το οποίο στεγάζεται στο νηπιαγωγείο Πυλίου ψήφισε στις 11 το πρωί η επικεφαλής της παράταξης Όραμα + Δράση και υποψήφια Δήμαρχος Κω Ιωάννα Ρούφα - Έψιμου.

"Δώσαμε ένα τίμιο και καθαρό αγώνα, σήμερα μιλάει ο Κωακός λαός, μιλάει η κάλπη, η οποία κρύβει μέχρι τη δύση του ηλίου την ατομική ευθύνη και μετά θα αναδείξει τη συλλογική συνείδηση της Κωακής κοινωνίας.

Ευχόμαστε οι πολίτες της Κω να αναδείξουν την καλύτερη αυριανή δημοτική αρχή, ευχόμαστε η συλλογική συνείδηση των Κώων πολιτών να επιλέξει τον καλύτερο δρόμο, τον άλλο δρόμο που εμείς πρεσβεύουμε που εμείς επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας.

Ευχαριστώ θερμά όλους και όλες για τη στήριξή τους, ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου, ευχαριστώ θερμά και  εσάς που μας βοηθήσετε να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας, την πρότασή μας.

Περιμένουμε, λοιπόν, την κρίση του Κωακού λαού, που επιμένω ότι είναι αλάνθαστη. Να είστε καλά",είπε εξερχόμενη του εκλογικού κέντρου η υποψήφια Δήμαρχος Κω.

Σε ερώτηση του κ.Κιάρη αν δυσκολεύτηκε να βάλει σταυρό σε υποψήφιους δημοτικούς τοπικούς συμβούλους, η κ.Ρούφα απάντησε ότι δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και συγκεκριμένα είπε "έχω τόσους άξιους συνεργάτες,που είχα θέλω να πω ότι είχα μια ιδιαίτερη δυσκολία. Θέλω να πω ότι επειδή συμβαίνει να έχω και κάποιους έστω και συγγενείς μέσα στο ψηφοδέλτιο, σε μία περίπτωση, υπάρχει μία τέτοια, θέλω να σας πω ότι αυτόν το συγγενή δεν τον ψήφισα".

ADVERTORIALS